Španělský večer s Carmen

18.7.2019, 20:00 – 21:30

Španělský večer s Carmen koncert se koná 18. července 2019 ve 20:00 hodin na nádvoří šternberského kláštera.

Cena vstupenky: 170 Kč

Účinkující: Edita Adlerová / mezzosoprán
Mezzosopranistka Edita Adlerová vystudovala Konzervatoř v Pardubicích u prof. Svatavy Šubrtové. V roce 1991 absolvovala s rolí Carmen v divadle J. K. Tyla v Plzni a stala se tak nejmladší Carmen v historii české opery. Vzdělání si doplnila studijními pobyty na mistrovských kurzech u prof. Andreje Kucharského z Mnichova a prof. Iriny Kondratěnko z Lotyšska. Je držitelkou ceny Českého hudebního fondu. Spolupracuje s Českým rozhlasem a Českou televizí. Je členkou Originálního hudebního divadla Praha, kde se již přes dvacet let věnuje interpretaci díla Antonína Dvořáka. Byla sólistkou divadla „Le Grand Théâtre du Puy du Fou“ ve Francii.
Věnuje se převážně koncertní činnosti – zpívá sólové party oratorií s orchestry, účinkuje i v programech s komorním obsazením. Vytváří autorské moderované hudební projekty, jako například „Ave Maria“, „Španělský večer s Carmen“ nebo „George Gershwin – Muž, který neodešel“.

Koncert se koná pod záštitou starosty Ing. Stanislava Orsága

Předprodej vstupenek v hodnotě 170,- Kč. V prodeji od 15. 5. 2019 v Informačním centru Šternberk, nebo na webovým portálu: https://vstupenky.ticket-art.cz/vazna-hudba/spanelsky-vecer-s-carmen-sternberk-15772/