Anomalie / CAN

25.10.2019, 19:30 – 20:30

Kanadský producent Anomalie kromě koncertu představí i svoji Masterclass
Anomalie je elektronický project Nicolase Dupuise, klávesisty a producenta z kanadského Montrealu.

Po představení nahrávky Metropole v roce 2017, který definoval jeho styl, vydal oceňované EP Metropole Part II, kterým završil projekt inspirovaný pocity evokovanými jeho rodným městem.

Cena vstupenky: 250-300 Kč

Zatímco Anomalie je stále nezávislým umělcem, jeho tvorba již má mezinárodní uznání – jako Anomalie Live vyrazil na světové turné, kde se čtyřčlennou kapelou dává své produkci nové a energické aranže. Mezi vyprodanými zastávkami turné byly světové metropole New York, Los Angeles, Paříž, Londýn, Řím, ale i Tokyo nebo Soul. Představil se také na významných světových festivalech a jako support se objevil třeba před Kamasi Washingtonem nebo Electro Deluxe.

Svoji širokou fanouškovskou základnu si vybudoval také díky virálním videím s milionovými views, ve kterých představuje svoji hudbu a poodkrývá své dovednosti. To mu také otevřelo cestu ke spolupráci s dalšími významnými umělci a sponzory (FKJ, Tom Misch nebo Yamaha).

Nyní se Anomalie se svoji živou kapelou představí i v Praze. Navíc kromě klasického koncertu nabídne i svoji Masterclass, na které účastníkům poodkryje svůj um na hodinovém workshopu.

Vstupenky na Masterclass je možno zakoupit v předprodeji v omezeném množství 20ks za 2210,- + poplatky. Součástí této VIP vstupenky je také 1 položka z exkluzivního tour merche a meet & greet.

Účastníci Masterclass se musí dostavit hodinu před otevřením sálu pro veřejnost.

Klasické vstupenky jsou v předprodeji za 250 Kč + poplatky v síti GoOut, na místě v den koncertu za 300 Kč.