Připravte se na Velikonoce v Paláci Pardubice

18.4.2019, 11:00 – 17:00

Obchodní centrum Palác Pardubice přichystalo na 18. dubna 2019 pro návštěvníky bohatý program plný velikonočních dílen a tradic.

Nebude chybět ani kulinářská show a ochutnávky dobrot od Karolíny, domácí kuchařky. Na tradiční sváteční oslavy si tak můžete připravit vše potřebné i získat inspiraci.

Ve čtvrtek 18. dubna od 11 do 17 hodin máte skvělou příležitost naladit se na velikonoční svátky a pořídit vše potřebné. V Paláci Pardubice na vás bude čekat bohatý program pro celou rodinu doplněný o stánky s dobrotami, a nebudou chybět ani dílny, kde si můžete uplést pomlázku či vytvořit velikonoční košíček a jiné dekorace. V hlavní pasáži poblíž infostánku se můžete nechat zlákat ochutnávkou jarních lahůdek od Karolíny Kamberské. Těšit se můžete třeba na velikonoční plněná vajíčka a velikonoční špaldové košíčky s krémem z ricotty a ovocem. Po celou dobu akce bude připravena dílna na pletení pomlázek, kde si můžete zakoupit také hotové pomlázky. Na stáncích na vás budou čekat čokoládové pochutiny a jiné sladkosti, mezi kterými nebude chybět sekaný nugát či dorty, šumavské skleněnky nebo makronky, i proutěné zboží.

Program akce:

11.00 Zahájení programu moderátorem

12.00 Kulinářská show Karolína, domácí kuchařka

13.00 Soutěž pro děti, zdobení maxiperníčku

14.00 Kulinářská show Karolína, domácí kuchařka

16.00 Kulinářská show Karolína, domácí kuchařka

17.00 Ukončení programu moderátorem