SVĚT KOSTIČEK ANEB SEVA® ČESKÝ FENOMÉN

22.3.2019 – 17.5.2019, 23:59

Netradiční a originální výstava. Nová, světově unikátní expozice z české stavebnice SEVA®, od projektu putovních výstav Svět kostiček®, kterou do Frenštátu přivezl autor výstavy a patriot projektu Svět kostiček® Petr Šimr.

Cena vstupenky: 20/30/50 Kč

K vidění jsou nejen modely továrních setů, ale také světově unikátní vlastní tvorba, do které se řadí zvířata v životní velikosti, společenské hry, modely vozidel a další zajímavé stavby.
Návštěvníci, kterří výstavu v prvních dnech navštívili jsou nadšení z velkých staveb jako je například detailně propracovaný model školky nebo dvoupohledová budova hasičárny s detailně propracovanými interiéry i exteriéry, sestavená dle skutečné požární stanice z roku 1923.
K dispozici je dětská herna, která nabízí hned čtyři hrací zóny. S kostičkami Seva® a Mosaic Color, Blok a Combi car. Návštěvníci mají také možnost zakoupit si nové SEVA® dílky a stavebnice Seva®.
Pro školní kolektivy i pro rodiny s dětmi jsme ve spolupráci s autorem výstavy připravili soutěž o ceny.

Výstava je přístupná každý všední den od 9 do 17 hodin, v soboty od 10 do 16 hodin. 19. a 22. 4. tedy velký pátek a velikonoční pondělí máme zavřeno, ale v sobotu 20. dubna a ve středeční státní svátky 1. a 8. 5. bude otevřeno od 10 do 16 hodin.

Kde:

Výstavní síň Albína Poláška / Dům kultury, Frenštát p. R.