Baťův kanál a meandrující Morava - Seakayak

15.6.2019

Vydejte se s námi na plavbu Baťovým kanálem a malebnými meandry řeky Moravy na mořských kajacích. Vychutnejte si pohodu příjemné plavby v nádherné krajině Strážnického pomoraví.
http://www.sunsport.cz/kurzy-vylety-akce/batuv-kanal-a-meandrujici-morava-seakayak-3.html

Cena vstupenky: 990 Kč

Akce je určena pro začátečníky i pokročilé, délka trasy 23 km, 3 zdymadla a nespočet meandrů. Začínáme na na řece Moravě v Uherském ostrohu. Po chvíli však zahneme do Baťova kanálu, projedeme třemi zdymadly a pod Veselím se z vesela vrátíme zpět do hlavního toku řeky Moravy. Během jízdy vám poradíme s technikou jízdy a se vším, co vás bude o tomto nádherném sportu zajímat. Poznáte, že seakajak je nejen rychlá, ale také pohodlná a stabilní loď. Vše zakončíme příjemným posezením v nábřežní restauraci .

Akce je vhodná pro:

  • Milovníky mořského kajaku, kteří se neradi vrací stejnou cestou
  • Začátečníky, kteří sami nebo pod dohledem instruktora chtějí proniknout do krás seakayakingu
  • Firemní kolektivy a party přátel, kteří chtějí své dny trávit aktivně. Pro takové skupiny 7 a více osob jsme schopni vytvořit vlastní termín, vlastní trasu, přizpůsobit místo odjezdu a přizpůsobit cenu.\


Předpokládaný průběh:

Start/Sraz: Uherský Ostroh. Přesné místo upřesníme všem přihlášeným účastníkům. Jedete-li z Brna, nabízíme spolujízdu s instruktorem.
Cíl: Rohatec
Délka plavby: 23 km, cca 5 hodiny plavby.

Cena zahrnuje dovoz, zapůjčení a odvoz lodí, včetně pádla, vesty a ostatního příslušenství, doprovodné vozidlo na břehu, a celodenní doprovod instruktora.