Salomon běžecký kemp ve Vysočina aréně pro pokročilé běžce

31.5.2019, 17:00 – 2.6.2019, 13:00

Sun sport a Salomon store OC Olympia Brno Vám nově přináší kvalitní běžecké kempy. V samém srdci Vysočiny proběháme zdejší trailové běžecké trasy v lese Ochoza a okolí Vysočina arény.

Trenéři: Vysloužilí nebo stále aktivní závodníci jak v letním biatlonu tak atletice, profesionálové ve svém oboru, kteří jsou ochotni předávat svoje zkušenosti a znalosti dál.

Na třídenním kurzu Vám ukážeme techniku běhu, natočíme Vás a ukážeme co zlepšit, poradíme vám jak zlepšit jídelníček, aby jste se při běhu cítili lépe.

Průběh kurzu

Sraz účastníků v pátek v 17 hodin v Sun`s Caffé ve Vysočina aréně. Proběhne první seznámení účastníků a společný výběh. Poté sportovní večeře. Po večeři proběhne úvodní meeting, kde si projdeme základy běhu, seznámíme se s vybavením a upřesníme program běžeckého kempu, poté volná zábava.

V sobotu ráno se lehce před snídaní proběhneme, poté nasnídáme a rozdělíme se do dvou výkonnostních skupin. Nápní budou základy běžecké techniky, nácvik správného došlapu, běžecké ABC atd.

Odpoledne je v plánu sportovní trénink bežce - praktické ukázky a nácviky běžeckých tréninků a konzultace na toto téma. - Fartlek, rychlost, výbušnost, síla...

Po celou dobu kurzu je možné využívat testovací produkty Salomon a Suunto.

Večer následuje společné protažení a večerní grilování. Poté si společně projdeme rozbor běžecké techniky na videu. Bude následovat krátká přednáška o sportovní výživě a produktech Salomon.

Neděle následuje ranní rozcvička a chutná sportovní snídaně. První fáze tréninku bude delší běh rozdělený dle výkonnosti běžců. Druhá fáze bude probíhat na střelnici, vystřelíte si ze zbraně a zkusíte si jaké to je střílet po zátěži. Poté bude ukončení a vyhodnocení kempu.

V ceně je zahrnuto : Pěkné ubytování přímo ve Vysočina aréně, pátek: večeře, Sobota: snídaně, oběd, večerní grilování, Neděle: snídaně a lehký oběd na závěr. balíček sportovní výživy a kolekce Salomon obuvi k testování, péče instruktoru po celou dobu kurzu.