V rytmu čardáše do země guláše - z Bratislavy do Budapešti

2.5.2019 – 8.5.2019, 23:59

Vodné dielo Gabčíkovo i Dunajský kanál, to už znáte z parníku. Vyvezeme Vás na mořském kajaku pod taktovkou zkušeného instruktora do Budapešti, města, které voní pálivou paprikou. Tenhle guláš na vodě si pěkně vychutnáme :)
http://www.sunsport.cz/kurzy-vylety-akce/v-rytmu-cardase-do-zeme-gulase-z-bratislavy-do-budapesti.html

Cena vstupenky: 5200 Kč

Z Bratislavy do Budapešti splujeme Dunaj v celkové délce 200 km. Sama řeka nás nedočkavostí potáhne rychlostí 8km/h. Proplujeme nádhernou divokou spleticí slepých ramen Dunaje až do historického centra Budapeště, kde si vychutnáme nejen pohled na monumentální budovu parlamentu přímo z vodní hladiny, ale i tradiční maďarský guláš, bez kterého zpět domů rozhodně nevyrazíme.

Předpokládaný průběh:
3.5. (pátek) - odjezd z Brna v cca 18:00
Večerní plavba starým korytem Dunaje
4.-7.5. (sobota-úterý) - plavba směr Budapešť
8.5. (středa)- dojezd do cíle, návštěva restaurace, odjezd.
Předpokládaný návrat do Brna cca 20:00

Celková délka trasy 200 km.
Veškeré věci si povezeme v lodích. Hlavy ke spánku složíme na březích Dunaje ve vlastních stanech. Cestou bude i možnost občerstvit se v pobřežních restauracích. Po celou dobu plavby vám bude k dispozici zkušený instruktor.

V ceně je zahrnuta doprava pohodlnými dodávkami, zapůjčení potřebného vybavení, neustálý doprovod zkušených instruktorů.

Výlet pořádá klub outdoorových aktivit KOA Brno, z.s. pro své členy. Zaplacením výletu se automaticky stáváte členem klubu.