PODZIMNÍ ZAHRADNICKÉ TRHY 2019 - Výstaviště Flora Olomouc

3.10.2019 – 6.10.2019, 23:59

Podzim je období, kdy čeští a moravští zahrádkáři i sadaři sklízejí zasloužené plody své náročné celoroční práce. 

Na olomouckém výstavišti Flora čeká všechny návštěvníky od 3. do 6. října také bohatý program se spoustou lákadel, doplněný rovněž již tradičně oblíbeným festivalem gastronomie a nápojů Olima, Flora koštem či projektem Rozkvetlé památky.

Podzimní zahradnické trhy

Nabídnou široký sortiment rostlin, výpěstků, semen, zahrádkářských pomůcek či hobby potřeb. Chybět nebudou ani atrakce pro děti, dále burčák, medovina, svařené víno a jiné občerstvení. Součástí nabídky bude i produkce francouzských pěstitelů růží Meilland, jejichž generální zastoupení pro český a slovenský trh obstarává právě společnost Výstaviště Flora Olomouc.

Flora Olomouc, podzimní etapa

V hlavní expozici v největším pavilonu A se představí nejlepší tuzemští pěstitelé z řad členů Zelinářské unie Čech a Moravy a Ovocnářské unie ČR. Chybět nebude ani expozice Českého zahrádkářského svazu.

Olima a Flora košt

Festival gastronomie a nápojů Olima nabídne návštěvníkům výstaviště osvědčené taháky v podobě Dnů moravských vín s řízenými degustacemi vedenými zkušenými odborníky-sommeliéry  či soutěže cukrářů a kuchařů Olima Cup. Těšit se můžete na potravinářský salon.

Součástí Olimy je rovněž Grand Prix ovocných destilátů Flora košt.

Rozkvetlé památky

Speciální nabídka pro zájezdy – podzimní etapa Flora Olomouc - možnost objednání pouze do 23.9.2019