SEBASTIAN (CZ)

10.4.2019, 19:00 – 20:00

Zpěvák Sebastian se vrací po půlroční pauze opět na pódia. Po úspěšné operaci hlasivek, kterou prodělal v listopadu, slibuje svým fanouškům energické show v Praze, Brně a Liberci. Před pár dny vydal nový singl Rub a líc o síle lidského pouta a o tom, že projevit lásku a respekt lze bez ohledu na věk nebo zdravotní handicap.

Cena vstupenky: 299 Kč

Konec minulého roku byl pro talentovaného hudebníka náročný. Po vydání písně Bestseller, která zněla snad ve všech českých rádiích, se musel odmlčet, a to doslova.

„Lékaři mi našli polyp na hlasivce. A jak už to tak bývá, v tu chvíli jsem si o to víc uvědomil, jak moc mám rád to, co dělám, a že o to nechci přijít. Jsem vděčný, že operace dopadla dobře, a nemůžu se dočkat koncertů,“ říká Sebastian.

Zpěvák je už v plné síle. Během března slibuje vydat ještě další singl s videoklipem a fanoušci se mohou brzy těšit i na milostný duet. Kromě tří koncertů se Sebastian připravuje na vydání své druhé desky a na festivaly, kde mimo jiné zazní i jeho nejnovější píseň Rub a líc.

„Rub a líc je mou osobní zpovědí, ve které popisuji svůj několikaletý vztah, který si prošel snad vším. A já přemýšlel nad tím, co by se stalo, kdybych se v určitých situacích zachoval, rozhodl, nebo udělal něco jinak. Často vnímáme naše problémy či důvody k hádkám jako závažné a plýtváme energií na jejich řešení. Někdo se hádá denně a prohádá celý život, ale když přijde na zdraví, všechny ty hádky se stanou maličkostí. V tu chvíli si teprve uvědomíme, že si máme vážit nejen ostatních, ale i sami sebe,“ říká Sebastian.  

Režie videoklipu se ujal Lipo, hlavní role ztvárnili amatérští herci Helena Šikýřová a Jiří Míček a svým upřímným projevem si získali srdce všech zpěvákových fanoušků.