Tajuplné průchody Starého Města

23.3.2019, 18:30 – 19.4.2019, 20:00

Ulicemi, které se na noc zamykají, průchody které ani mnozí pražané neznají - tudy povede Vaše cesta v doprovodu pražského strašidla. A že v takových koutech a zákoutích nebývá mnoho lidí domácích ani turistů, o to více zde můžete potkat strašidel.

Cena vstupenky: 0-360 Kč

Ta se vám zjeví a vyjeví vám důvod svého prokletí - svou smutnou, jindy úsměvnou ale vždy poetickou pověst. Poznáte tak ve vyprávění tajuplných vypravěčů příběh o zvoníku Makuredovi, Bezhlavém Templáři, Alchymistovi z Karlovy ulice, kněžně Drahomíře, duších husitů, o původu názvu ulice Nekázanka, hazardní stařence, Domě U Sixtů, Bílém jednorožci, O mnichovi a Helbrechtnici, o Sněžibabě, střeše Týnského chrámu, řeznici Apolence, o pivovaru U hrubého muže, Pirátovi z truhlářské i Indiánovi co straší Na Františku, i o zázracích svaté Anežky a zlé povodni co Prahu jednou postihne. 

Trasa: Anenské náměstí - Zlatá - Jalovcova - Michalská - Kožná - Haštalská - Železná - Kamzíkova - celetná - malá Štupartská - Ungelt - Týnská - Masná - Rybná - Dlouhá - Haštalské náměstí - Řásnovka.

Cena: Dospělí: 160,- Kč
          Studenti: 100,- Kč
          Děti / Důchodci: 80,- Kč
          Rodina (max 2+2): 360,- Kč
          Děti do 6 let zdarma

Sraz: Anenské náměstí naproti Divadlu na Zábradlí
Doba trvání: 2 hodiny
Vozíčkáři: Pár schodů - lze objet
Kočárky: Bez omezení - jen pár schodů
Zvířata: Dovolena

Na vycházky se prosím rezervujte online zde nebo na tel: 257 221 289. Děkujeme!