Mladí ladí jazz - mezinárodní festival současného jazzu

30.3.2019 – 30.4.2019, 23:59

Festival Mladí ladí jazz odstartuje 30. března v Divadle Archa fenomenální zpěvačka Andreya Triana, která do Prahy dorazí i s novinkou Life In Colour.

Dalšími jmény letošního ročníku jsou například Alfa Mist, renomovaný britský multiinstrumentalista a producent, míchající jazz s alternativním hiphopem a soulem, i zcela neortodoxní holandský producent Jameszoo.

Během dubna představí pestré fúze i jazzpunkeři Edi Nulz, zpěvačka s latinskoamerickými kořeny Yarah Bravo či držitel Grammy Oran Etkin, který si přizve na pódium české hudebníky. Vedle hlavního města zavítá festival i do regionů.

Součástí festivalu Mladí ladí jazz je tradičně mezinárodní soutěž pro mladé talenty Jazzfruit či program dětských workshopů Mladí ladí dětem. Festival vyvrcholí opět velkým Open-Air koncertem na Mezinárodní den jazzu 30. dubna na Karlově náměstí. Jeho program oznámíme později.

Vstupenky na koncerty jsou k dispozici v předprodeji v síti GoOut, zvýhodněné vstupné pro návštěvníky do 26 let začíná již na 111 Kč.

Oficiální festivalové playlisty jsou k poslechu na Spotify.