Kelly Family se vrátí do Čech. Oslaví zde 25 let od vydání slavného alba

15.2.2020

Hudební skupina The Kelly Family ohlásila návrat na hudební podia. Na konci tohoto a začátku následujícího roku má v plánu odehrát více než 40 koncertů ve velkých sportovních halách po celé Evropě. Svůj koncert plánuje také v Praze, kde vystoupí 15. 2. 2020 v O2 areně. V rámci koncertů oslaví výročí 25 let od vydání alba Over The Hump, které přineslo slavné hity jako An Angel, Santa Maria a další. Fanoušci mohou čekat velkolepou show.

Cena vstupenky: 1090-2450 Kč

Sourozenecká skupina Kelly Family navazuje na úspěch nedávného světového turné, které mezi fanoušky zaznamenalo fenomenální úspěch. Nyní se vrací na velká pódia s nově připraveným program se zajímavým námětem. Celý koncert bude rozdělen do dvou částí. V té první uslyší fanoušci naživo zahrané kompletní album Over The Hump, které kapela vydala v roce 1994. Druhá polovina bude smrští těch největších hitů.

Over The Hump patří mezi nejúspěšnější alba skupiny. Po celém světě se prodalo několik milionů kopií a pro Kelly Family a jejich fanoušky znamená hodně. Na albu lze najít hity jako An Angel, Santa Maria, Why why why. Obecně se dá říct, že šlo o první album skupiny, které přineslo celosvětové hity. Úspěch zaznamenalo u fanoušků i mezi konkurencí v hitparádách, kde se jednotlivé písně držely dlouhou dobu na prvních příčkách.

Celkově skupina vydala více než dvacet studiových alb. Má na svém kontě několik celosvětových hitů, které doslova pobláznily fanoušky. Jedná se o písně jako Fell In Love With an Alien, Becouse its Love,  Nanana, I Cant Help Myself a další. V České republice hudební skupina zaznamenala největší slávu v devadesátých letech, kdy vytvořila šílenství mezi tehdejšími teenagery.

Skupina při koncertě využije nejmodernější techniku . Nebudou chybět pyrotechnické efekty, speciálně uspořádané podium zajištující interakci s publikem, velkoplošné obrazovky a mnoho dalšího. Vstupenky lze nakupovat v síti Ticketportal.

Fotokredit Karsten Klick.