Sex, čachry a kultura pro všechny - Divadlo na Fidlovačce

12.4.2019, 10:30 – 3.5.2019, 21:00

Sex, čachry a kultura pro všechny! 

Sex, čachry a kultura pro všechny - Divadlo na Fidlovačce
  • Adresa:
    Křesomyslova 625/4
    Praha 4 140 00

Frank, pařížský producent televizních soutěží, má veliký problém. Jeho nejvýnosnější show „Kultura pro všechny!“ sleduje stále méně diváků. Již osmnáct týdnů totiž neustále vítězí jedna jediná starší dáma, která svými dokonalými encyklopedickými znalostmi diváky přestává bavit. Frank je ochoten pro záchranu svého „zlatého dolu“ udělat cokoli. 

Kontroverzní a poněkud drsná komedie z prostředí stupidní televizní zábavy, která diváka doslova vtáhne do přímého přenosu. A v tom je možné cokoli: drogy, sex, manipulace, lži a podvody. Divák má možnost vyzkoušet si na vlastní kůži nechutné praktiky při natáčení televizních show a nahlédnout do zákulisí showbyznysu. 

Netradiční herecká příležitost pro Otmara Brancuzského v roli Franka, Lukáše Langmajera v roli poněkud afektovaného moderátora a Leoše Nohu v roli tak zvaného animátora publika, který ovládá publikum všemožnými způsoby, které hraničí s etikou a někdy snad i se zákonem. V režii Jana Noska Nováka se v dalších rolích můžou diváci těšit na Barboru Mošnovou (krasavice Cindy) a Uršulu Klukovou v roli roztomilé dámy „na zabití“. 

Režie: Jan Nosek Novák

Dramaturgie: Lenka Skalická

Překlad: Jaromír Janeček

Scéna: Martin Nosek Janžura

Asistent režie: Lucie Lukešová

Premiéra: 14. 4. 2019