Výstava „Kouzlo života“ Andrey Pistl-Andrášová v Accace Praha

5.3.2019, 8:00 – 30.4.2019, 15:00

Accace Česká Republika a ag. Amymon si vás dovolují pozvat na výstavu "Kouzlo života" výtvarnice Andrey Pistl-Andrášové / SK / Kurátorka: Ľudmila Pašková

Výstava je organizována v rámci projektu OFFICE GALLERY.

Obrazy malířky Andrey Pistl - Andrášová milují život a svět v něm. Tak jak je umělkyně. Proto je mají lidé rádi. Neustálé hledání, nové nápady a poznání jsou platformou vzniku všech obrazových kolekcí. Prostupuje se v nich figurální malba s abstraktní. Prvky moderních uměleckých směrů dvacátého století a autentický vlastní tvůrčí princip. Z nich vzniká umění ojedinělé na slovenské umělecké scéně. Tvorba fascinující expresivní barvou, prvky surrealistické imaginace, tvarovými kubistické experimenty.

Její výstavy přeměňují každodenní významy do nových hodnot.Díla autorky jsou ve více soukromých sbírkách. V roce 2009 obdržela cenu mezinárodní odborné kritiky na výtvarném festivalu se zahraniční účastí Premio Citta v italském městě Porto Sant'Elpidio.

Díla malířky Andrey Pistl Andrášová byly vystavovány na Bratislavském hradě, v Danubiane, a v mnoha státech Evropské unie, v současnosti v Zoya Gallery. Množství díl se nachází v soukromých sbírkách.

Kde: Accace CZ, CITY TOWER, Hvězdova 1716 / 2b, 140 78 Praha 4

Otevřeno: PO-PÁ od 8.00hod do 15.00hod.