8. ročník Strollering® Závody kočárků

14.4.2019, 15:00 – 18:00

Srdečně vás zveme na již 8. ročník sportovně-zábavného rodinného odpoledne STROLLERING Závody kočárků 2019, které se budou konat v neděli 14.4.2019 od 15:00 hod v parku Ladronka na pražském Břevnově.

Cena vstupenky: 200 Kč

Podstatou samotných závodů je CHŮZE s kočárkem na cca 100 metrů dlouhé trati v co nejkratším čase. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering– outdoorového fitness pro maminky (a tatínky) na MD. Pro soutěžící jsou připraveny vždy 3 hlavní kategorie závodů: pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny, kdy je třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně. Součástí závodů bude na každém místě jejich konání také doprovodný program určený především pro nejmladší účastníky závodů.

Celá akce také částí symbolického startovného podpoří určitou neziskovou organizaci – organizátoři Závodů kočárků tak mohou v daném místě konání podpořit právě tu svou místní organizaci či jedince.

Rovněž pro vás bude připravený dětský koutek, skákací hrad a malování na obličej a hlavně divadýlko Mazec.

Startovné je ve výši 200 Kč, přičemž výtěžek ze startovného bude věnováno neziskové organizaci Nedoklubko, která pomáha předčasně narozeným dětem a jejich rodičům.
Více informací najdete na www.zavodykocarku.cz, přihlásit se můžete zde: http://www.zavodykocarku.cz/organizator/strollering-tym/

TĚŠÍME SE NA VÁS!