ČTYŘLÍSTEK A TALISMAN MOCI - Divadlo Bez zábradlí

16.2.2019, 11:00 – 12:00

Tentokrát se čtveřice nerozlučných kamarádů – dobrosrdečná a důvtipná hospodyňka Fifinka, trochu roztržitý, ovšem geniální vynálezce profesor Myšpulín, často ustrašený, ale oddaný kamarád a vtipálek Pinďa a samozřejmě tak trochu nemotorný silák Bobík, který spolu s Pinďou neustále vymýšlí jednu lotrovinu zadruhou, vydává za bájným Talismanem Moci, který umí ovládat vše živé!

ČTYŘLÍSTEK A TALISMAN MOCI - Divadlo Bez zábradlí
  • Adresa:
    Jungmannova 36/31
    Praha 1 110 00

Režie: Libor Jeník 

Hrají: Eliška Ochmanová / Dita Zábranská / Ivana Stejskalová, Václav Krátký / Tomáš Pospíšil, Lukáš Klíma / Ondřej Venclík, Patrik Vojtíšek / Vít Maštalíř

Aby ho naši čtyři přátelé získali, musí se vypravit do dalekých himalájských hor nebo na prosluněnou Havaj. Do cesty se jim ovšem postaví prohnaný a vykutálený profesor Zádrhel, který si na kouzelný talisman dělá také zálusk.
Jestli nad ním Čtyřlístek zvítězí, jestli potkají Sněžného muže, jestli se budou muset naučit tanec Hula-hula nebo jestli potkají popleteného domorodého šamana a nebo jestli..., ale však to sami uvidíte, když přijdete na naši další úžasnou pohádku, plnou legrace, napětí a pěkných písniček.
Představení je uváděno v nastudování Divadla D5.