Mouvo 2020 - Divadlo Archa

21.2.2020, 17:00 – 22.2.2020, 12:00

Mouvo je dvoudenní festival, na kterém vystoupí nejlepší světoví tvůrci pohybující se na oborovém průsečíku grafického designu, animace, videa a nových technologií. Hlavním tématem čtvrtého ročníku je vzdělání a učení, bez kterého se neustále proměňující obor vizuální komunikace neobejde.

Mouvo 2020 - Divadlo Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Motion design se neustále mění. Každý den se objeví nové dílo a mění naše chápání dynamické vizuální komunikace. Čím dál se posunují oborové hranice, tím víc je potřeba se učit a růst. Jedině tak je možné zůstat relevantní a být připravený na budoucnost. Vzdělávat se sám. Učit se navzájem. Vyučovat ostatní. Učit stroje a čerpat vědomosti od nich. A samozřejmě vyučovat pomocí motion designu a ještě mnohem víc. Vzdělání v pohybu nás žene dopředu. A stejně tak příští ročník Mouva.


Studenti mají nárok na slevu na vstupném, navíc každá pátá zakoupená studentská vstupenka je zdarma. Speciální Mouvo Lover vstupenky pak zajistí bližší kontakt s vystupujícími na pátečním VIP večírku, drobné občerstvení, místo v první řadě hlediště, vybranou novinku z Mouvo kolekce a 50% slevu na páteční kreativní workshop.

Kompletní line up a další informace budeme postupně zveřejňovat na www.mouvo.cz