URBIS SMART CITY FAIR

5.6.2019 – 6.6.2019, 23:59

URBIS SMART CITY FAIR představuje městům, obcím a aktivním občanům koncepci „chytrých“ měst. Na akci vystoupí například světově uznávaný urbanista Ulrik Nielsen, více než 50 měst z celé Evropy a zástupci Evropské unie.

Součástí je také unikátní výstava firem, které návštěvníkům představí nejnovější trendy a řešení, jak uvést koncept smart city do praxe.

Pro koho je URBIS SMART CITY FAIR?

    Lídři v inovacích, dodavatelé řešení pro města
Představte vaše technologie, vize a řešení těm, kteří budou rozhodovat o jejich zapojení do života lidí. Ať jste nadnárodní společnost nebo lokální vizionářská firma, na veletrhu nejlépe ukážete své produkty těm, kteří o ně skutečně mají zájem.

    Start-ups
Máte skvělý nápad, jak zlepšit život ve městech? Chcete jej ukázat potenciálním zákazníkům nebo investorům? Nebo hledáte inspiraci a prostor pro sdílení nápadů s dalšími kreativními lidmi? Brno je město s výjimečným inovativním potenciálem, který se protíná na veletrhu URBIS.

    Kraje, města, obce, mikroregiony či evropská sdružení
Načerpejte inspiraci jak budovat moderní město, obec, nebo jimi vlastněné či řízené organizace. Představte své projekty a získejte pro ně partnery. Na veletrhu URBIS potkáte lidi, kteří mají skvělé nápady a pomohou vám je uvést v život. Vybírejte z široké nabídky konkrétních řešení, díky kterým bude vaše město či obec příjemnějším místem k životu.

    Aktivní občané
Právě vy jste uživateli chytrých řešení, které koncept Smart city přináší. Jak bude vypadat náš život v budoucnosti? Jak se chytré technologie promítnou do měst, městeček nebo vesnic, ve kterých žijete? Přijďte se podívat.