Sonata Arctica (FIN)

28.3.2019, 20:00 – 23:00

V kapele finských titánů melodic metalu SONATA ARCTICA bylo v poslední době velké ticho. Ale tato přestávka byla dobře využita: kapela zaplula do studia a začala pracovat na dalším, v pořadí už desátém, albu, jež by mělo vyjít v roce 2019 prostřednictvím Nuclear Blast. Ale předtím než nová deska spatří světlo světa, se vydají melodici ze SONATY ARCTIKY na neobyčejnou cestu – jejich první akustická jízda napříč Evropou. Doprovázet je bude americká prog-metalová skupina WITHERFALL.

Klávesák Henrik “Henkka” Klingenberg říká: „Na konci léta jsme se zavřeli do studia, abychom pracovali na dalším albu. Rozhodli jsme se ale, že je potřeba si trochu odpočinout a jít si zahrát. V roce 2016 jsme vyrazili na letní akustické turné ve Finsku, a to bylo hodně zábavné pro nás i pro fanoušky. Bylo to opravdu skvělé, tak do toho chceme jít znovu, tentokrát, ale nejen na finské půdě, ale poprvé vyrazit s touto show i po Evropě. Je to skvělá příležitost slyšet naši hudbu úplně jinak a jsme si jisti, že tyto večery budou opravdu výjimečné. Zahrajeme i skladby, které jsme nikdy předtím nehráli a kdo ví, možná i nějaké nový song z chystaného alba. Těšíme se na vás!“

SONATA ARCTICA – mistři metalové melodie se u nás zastaví 28. března a svou výjimečnou show představí v pražském klubu Roxy. Tak si to nenechte ujít, bude to opravdu zážitek.

Vstupenky můžete od této chvíle zakoupit za zaváděcí cenu 650 Kč platnou do 15. 12. na webu www.mastersofrock.cz nebo prostřednictvím předprodejních sítí TicketPortalTicketMaster a TicketStream.