HABERA & TEAM 2019 TOUR v O2 arena Praha

9.6.2019, 19:30 – 21:00

Palo Habera a skupina TEAM se vrací na česká podia. V pražské 
O2 areně zahrají 9. června 2019.

Cena vstupenky: 890 - 1290 Kč

Palo Habera se skupinou TEAM opět vyráží na turné po největších českých halách. V květnu a červnu příštího roku zavítají do více než desítky měst. Na seznamu zastávek nechybí ani pražská O2arena, kam tento slovenský fenomén zavítá 9. června 2019. Jako předskokan vystoupí Peter Cmorik.

Haberu a TEAM zažila beznadějně vyprodaná O2arena naposledy v červnu 2016. Tehdy slovenská skupina ohromila hudební kritiky i fanoušky skvělou show, která si v ničem nezadá s předními světovými interprety. Na koktejl výpravné scény, poctivé a kvalitní muziky, pestrobarevných projekcí i ostrovtipu Pala Habery se fanoušci mohou těšit i tentokrát. 

Skupina TEAM je pověstná tím, že s živými koncerty šetří. Když už ale vyrazí na turné, stojí to za to. Proto i nejnovější šňůře předchází několikaměsíční příprava. O fanoušky jde této kapele především. Už nyní se dá předpokládat, že se Habera & TEAM 2019 Tour zařadí mezi nejvýraznější hudební události roku.

V roli předskokana se představí Peter Cmorik Band, jehož frontman je několikanásobný vítěz slovenského Zlatého slávika. Se skupinou TEAM Peter Cmorik vyrazil na československé turné již v roce 2008. Do povědomí široké veřejnosti se Cmorik dostal svým vítězstvím v soutěži Slovensko hledá Superstar II v roce 2006. Dosud vydal čtyři alba, české publikum ho zná i díky spolupráci s Ondřejem Brzobohatým, se kterým před lety absolvoval turné po České republice. 

VIP vstupenky vedou až do zákulisí za kapelou!

Vstupenky na pražský koncert v O2areně jsou k dostání od 11. října 2018 od 9 hodin vprodejní síti Ticketportal na www.ticketportal.cz

V prodeji budou VIP balíčky. Jejich majitelé se mohou těšit na osobní setkání se skupinou TEAM, s jejichž členy stráví nějaký čas v zákulisí. Kromě společného focení je čeká i welcome drink. Na památku jim kapela věnuje mimo jiné CD, tričko i podepsaný plakát. 

Pořadatelem pražského koncertu je Bestsport.