Kdo je tady ředitel? - Divadlo Bolka Polívky

12.1.2019, 19:00 – 21:10

Ravn je ředitelem a zároveň majitelem firmy, to ovšem před svými kolegy skrývá a vydává se již deset let za pouhého řadového zaměstnance.

Kdo je tady ředitel? - Divadlo Bolka Polívky
  • Adresa:
    Jakubské náměstí 127/5
    Brno 602 00

Všechna nepopulární rozhodnutí tak může svést na vymyšleného ředitele, kterého nikdo nikdy neviděl. Až nyní, když chce firmu prodat, je nutné najít někoho, kdo ředitele sehraje. A kdo je pro takovou roli lepší než neznámý a všemi podceňovaný herec!
Kristoffer se role rád ujme a jeho nadšení roste s přibývajícími úkoly… Ovšem nic není tak jednoduché, jak se na počátku zdálo. Jednak se ukáže, že Ravn namluvil každému ze zaměstnanců o řediteli něco jiného, a navíc se na scéně objeví bývalá Kristofferova manželka. Především se ale Kristoffer rozhodne tvořit v duchu svého nejoblíbenějšího dramatika Gambiniho!

Autor: Lars von Trier
Režie: Daniel Hrbek
Hrají: Michal Dlouhý, Kamil Halbich, Klára Cibulková / Petra Jungmanová, Tomáš Červinek / Tomáš Pavelka, Robert Jašków / Jan Řezníček, Luboš Veselý / David Punčochář, Martina Krátká, Šárka Urbanovská / Blanka Popková, Alexej Pyško / Dušan Sitek, Kristýna Frejová / Marie Štípková, Jacob Erftemeijer