Recept na pohodové předvánoční nákupy? MINT: Brno Fashion Market

23.11.2018 – 25.11.2018, 23:59

Náročný výběr měli organizátoři posledního letošního MINT: Brno Fashion Marketu. Prostor je omezený a zájem byl tak velký, že celou třetinu prodejců museli pořadatelé odmítnout. „Výběr nám dal zabrat, ale myslím, že se nám povedlo dát dohromady velmi zajímavý mix. Tento ročník si proto určitě nenechte ujít,“ vysvětlil ředitel festivalu Zbyněk Hanko. Akce začíná v pátek 23.11. a potrvá až do neděle 25.11. Již tradičně v Tržnici Brno na Zelném trhu.

Termín trhů organizátoři pečlivě plánovali. Je totiž součástí zahájení brněnských vánočních trhů. „Vyrazte na Zelný trh a až vám začne být zima, přijďte se ohřát k nám na tržnici. Čekat budou dvě patra našlapaná osmdesáti pečlivě vybranými stánky a perfektní atmosféra. A dárky vyřešíte už měsíc před Vánoci,“ pozval Hanko.

Spojení vánočních trhů a MINT: Brno Fashion Marketu je pro výběr dárků ideální. Venku koupíte šálu pro babičku nebo dědovi medovinu a uvnitř originální šperky pro sestru, mamce bio kosmetiku, designový diář pro tátu a určitě si odnesete i odměnu pro sebe.

Markéta Křížová je se svými šperky pod značkou Laboka na marketech už ostřílený mazák. A letos plánuje udělat svým fanouškům radost velkou novinkou. „Představíme novou kolekci oblečení s originálními nášivkami. Dosud jsme dělali jen šperky, tak je to velký krok dopředu,“ nalákala Křížová.

Osahat si můžete také oblíbené oblečení značky Atom Rat. „Milujeme tu atmosféru, hudbu a lidi na festivalu. Perfektní je okamžitá zpětná vazba zákazníků. Ukážeme jim naše luxusní kabátky, mikiny a šaty s barevnými knoflíky z nové dámské kolekce. Jako dárečky pro milované protějšky jsme připravili nové boxerky, trika a tašky,“ řekla majitelka Atom Rat Vanda Faltýnková.

K Vánocům patří i tradice. A na jižní Moravě zvlášť. Milujete folklor a tradiční vyšívané vzory? Pak budete nadšení z nového mintového přírůstku v podobě značky Trika z Kyjova. „Loni jsme byli jen zákazníky a letos jsme zkusili vlastní stánek. Výběr prodávajících nás nadchnul, tak jsme chtěli mezi ně. Těšíme se, až se u nás lidi zastaví a dáme spolu pohárek, nebo jen pokecáme,“ nadchnul se Tom, šohaj z Kyjova.

Každý MINT: Fashion Market se nese v duchu originality, podpory místních prodejců, neziskových nadací i zodpovědného přístupu k životu. Tady si zboží z Číny, falešné napodobeniny nebo kosmetiku plnou ropy nekoupíte.

I proto se tam těší Ivča z Tišnova se svou značkou Feelo Cosmetics. Jejich mottem je: Nemaž na sebe nic, co nejsi ochotný i sníst. „Letos máme pro dárkuchtivé zákazníky již zabalené balíčky. Stačí jen podepsat jmenovku a dát pod stromeček. Jako novinku přivezeme také háčkované pratelné odličovací tamponky,“ informovala Ivča.

MINT: Brno Fashion Market 33

  1. - 25. 11. 2018

Tržnice Brno, Zelný trh 14

Pá: 11:00 – 19:00
So: 11:00 - 19:00
Ne: 10:00 - 17:00

Program, seznam prodejců i další informace najdete na našem webu či Facebooku:

https://www.mintmarket.cz/cs/trh/mint-brno-fashion-market-33

https://www.facebook.com/events/1027205284127469/

 

Hledáte víc o historii MINT: Brno Fashion Marketu? Podívejte se sem:

https://www.mintmarket.cz/cs/o-nas