Ladovské vánoce ve Vršovicích

24.11.2018 – 8.12.2018, 23:59

Vzpomínáte na zimy plné sněhových vloček a postavených sněhuláků v parcích? Kdy jsme něco podobného zažili tady v Praze naposledy?V Nákupním centru Eden ve Vršovicích můžete tu pravou ladovskou zimu zažít ve spojení se svým fotoaparátem. Na pasáži v 1. patře budou od 24.11. k dispozici fotokoutky se zimní krajinou Josefa Lady. Přijďte se vyfotita pošlete svým přátelům originální vánoční přání.

Najít v Praze originální vánoční program není zas tak složité. Obchodní centra pro své návštěvníky připravují každý rok něco nového.Pokochat se obrázky Josefa Lady ale bude možné jen v pražských Vršovicích. Od 24. listopadu do 8. prosince bude v Nákupním centru Eden k dispozici hned šest různých fotokoutů, ve kterých bude možné si udělat originální vánoční přání anebo jen prostě zábavnou fotku. Kromě toho zde bude instalována výstava 20ti obrázků Josefa Lady se zimní tématikou. Aby byl program dokonalý, centrum na 8. prosince připravuje doprovodný odpolední program plný soutěží, malování a kreativní práce pro celou rodinu. A navíc se budou rozdávat odměny za nákupy v obchodech!

Prosincový program ale začne už o prvním adventu, kdy se na náměstí objeví kromě klasického živého vánočního stromu i ohrádka se zvířátky, oblíbení poníci, kolotoč i dětský vláček. Ve středu 5. prosince samozřejmě nesmí chybět Mikulášský program. Kromě klasické trojice Mikuláš, čert a anděl, kteří budou buď rozdávat dobroty nebo nahánět trochu strach malým zlobidlům, dorazí na náměstí po 16. hodině kouzelník, který nejen dětem vykouzlí úsměv na tváři.

A tak jako v předchozích letech je na tento výjimečný středeční podvečer připravený Mikulášský ohňostroj, který se již stal součástí předvánočních oslav ve Vršovicích. Pohodlné a zábavné předvánoční období vám přeje Nákupní centrum Eden (proklik na www.nceden.cz) .