Legendární francouzský producent a DJ Martin Solveig vystoupí 16. listopadu v rámci DupleX Presents

16.11.2018, 20:00 – 23:00

V rámci speciální rezidentní párty Duplex Presents v pražském klubu DupleX, The Rooftop Venue se od letošního srpna představili již tři světové hvězdy současné elektronické hudby: Deoro, Benny Benassi a Bob Sinclar. Jejich řady rozšíří další legenda tohoto žánru, francouzský Dj a producent Martin Solveig.

 Martin Solveig vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v pátek 16. listopadu 2018. Je to poprvé od jeho posledního vystoupení v České republice, které proběhlo v roce 2012, kdy byl headlinerem eventu Sensation White.

Album Smash, vydané v roce 2011, vypustilo Martina Solveiga do světa superstars. Hlavní single „Hello“, ve spolupráci s Dragonette, pokořil hranici 5 miliónu prodaných kopií. Sama královna popu Madonna poprosila Martina, zda by mohl koprodukovat šest tracků pro její album MDNA a doprovázet ji na jejím mega turné v roce 2012. V roce 2013 vydává letní hymny „Hey Now“ společně s Cataracs a „Blow“ ve spolupráci s Laidback Lukem, úspěšně se prezentuje v rámci své rezidentní noci v legendárním klubu Pacha na Ibize a objíždí největší světové festivaly. V lednu 2015 přichází Solveig s dalším krokem ve své kariéře. Představuje svůj nový neotřelí a průkopnický zvuk, kterým se bude nadále prezentovat, a to v rámci future house hitu „Intoxicated“, ve spolupráci s miamským duem GTA. Tento song byl během několika málo dnů číslem jedna hitparád Hype Machine a Beatport a rázem se z něj stal jeden z nejvíce zmiňovaných tracků roku 2015. V srpnu se dokonce dostal do A-list Playlistu na BBC Radio 1.

Solveig stále předvádí svou neomylnou schopnost zůstat dokonale sladěn s veřejnou poptávkou po hitovkách a proto následuje vydání hitu „+1“, vyfunkovaný future house s vokálem od Sam White. Přestože již získal neuvěřitelnou globální podporu a exkluzivních 19 termínů jeho rezidentury v klubu Pacha pod hlavičkou projektu „My House“, Martin i nadále buduje jeho hvězdnou pověst a reputaci.

Program DUPLEX PRESENTS, DupleX, The Rooftop Venue, Václavské náměstí

  1. 11. 2018 Martin Solveig
  2. 12. 2018 R3HAB

Vstupenky v prodeji na www.goout.cz a www.ticketstream.cz

 

Více informací na www.duplex.cz nebo na https://www.facebook.com/DuplexPragueClub