Grammy ověnčení Nero zavítají na konci listopadu do Roxy

26.11.2018, 20:00 – 22:00

Po úspěšném vystoupení na festivalu Rock for People před dvěma lety zavítají dubstepoví Nero se svým DJ setem 26. listopadu do pražské Roxy.

Nero ovládli čelní místa hitparád i srdce fanoušků  hned svým debutem „Welcome Reality“ v roce 2011, tedy rok poté, co byli nominování mezi top 15 prestižní ankety BBC Sound of…, která se v tipování budoucích hvězd zřídka mýlí. V následujícím roce k tomu přidali cenu Grammy za společný remix se Skrillexem k hitu „Promises“. Svou pozici jedné z nežhavějších britských formací definitivně upevnili svojí druhou deskou „Between II Worlds“ se singlem „Into The Past“ ze soundtracku hollywoodského trháku Velký Gatsby nebo ve spolupráci s kapelou Muse jako producenti písně „Follow Me“. U české klubové premiéry DJ setu Nero nesmíte chybět!
Za britským elektronickým triem Nero stojí producenti Dan Stephens a Joe Ray, kteří se dali dohromady na hudební škole v roce 2004, kdy jim bylo pouhých sedmnáct let. O čtyři roky později přizvali výraznou zpěvačkou Alanu Watson. Vedle Grammy společně posbírali celou řadu dalších ocenění nejen na domácí půdě a velmi rychle si vytvořili reputaci jedné z nejlepších na živo hrajících elektronických formací. Vedle Muse či Skrillexe si střihli spolupráci i třeba s BBC Philharmonic Orchestra při The Dubstep Symphony.

Koncert přináší nové promotérské uskupení Farm Nation. Vstupenky jsou v prodeji v síti Goout za 650 Kč.

Odkazy:
www.thisisnero.com
www.facebook.com/nero