Hannah Pilsen Trail: Krkavec

10.11.2018, 8:30 – 16:00

V sobotu 10. 11. se uskuteční závod Krkavec, který je třetím a posledním závodem ze seriálu běhů v přírodě Hannah Pilsen Trail. Určen je pro všechny sportovní nadšence.

Díky variabilitě tratí si zde své síly mohou poměřit ženy, muži, ale také děti a mládež. Start závodu je v autokempu Bolevák a účastníci se mohou těšit na pěkné tratě. Na ty, kteří se rozhodnou běžet maraton čeká trať s krásnými výhledy vedoucí podél Berounky, výběh na Chlum a stoupání na Krkavec. Hlavním partnerem závodu je česká outdoorová značka Hannah.
Stejně jako předchozí dva závody ze seriálu Hannah Pilsen Trail (Radeč maraton a Letkovská čtyřicítka) potěší i Krkavec všechny, kteří mají rádi běh v přírodě. Na výběr je navíc hned z několika tratí a zúčastnit se může třeba celá rodina. Pro nejmenší je připraven závod v délce 350 metrů, starší děti a mládež mohou poměřit své schopnosti na tratích v délce 800 metrů nebo 1 600 metrů. Účastníci starší 18 let pak mají na výběr ze tří možností. Nejkratší trasou je závod na 11,5 km s menším převýšením. Další možností je běh na 18 km nebo maraton pro skutečně zkušené běžce. Časový limit pro dokončení závodu je pro maratonskou trať 6, 5 hodiny.
V rámci akce budou vyhlášeni nejen výherci závodu Krkavec, ale také ti nejúspěšnější v celém seriálu Hannah Pilsen Trail. Vítězové se mohou těšit na hodnotné ceny a poukazy, které věnují partneři.

Více informací o závodu na www.pilsentrail.cz.

Kde: Autokemp Bolevák, Plzeň