Miloš Zapletal: Nesmrtelní. Slavní mladí staříci

13.11.2018, 16:00 – 17:00

Miloš Zapletal představí slavné mladé staříky

Miloš Zapletal je farmářem. Dříve byl redaktorem, scenáristou, dramaturgem, producentem a prezidentem Miss České republiky. Postupně byl také manažerem Karla Kryla, Marie Rottrové, Olympicu, Lucie Bílé a dalších. Po prodeji Miss České republiky koupil Farmu Blaník, která se věnuje rodinám s dětmi, a zabývá se psaním.

Nesmrtelní
Kniha Nesmrtelní Miloše Zapletala přibližuje čtenářům aktivity mnoha známých osobností navzdory jejich pokročilému věku. Vybral si 43 slavných „mladých staříků“, jak je nazývá, jejichž průměrný věk je 86 let.

V této knize najdete například Zdeňka Svěráka, Karla Gotta, Jiřinu Bohdalovou, Jiřího Suchého, Milana Lasicu a další.
Nesmrtelní dokazují, že v každém věku je možné být aktivní, pracovat, tvořit nebo se věnovat svým koníčkům. Jsou návodem těm, kteří si ve vyšším věku se stárnutím mnohdy nevědí rady.

Beseda proběhne v Domě Knihy Knihcentrum Ostrava.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!