Děti, teenageři i rodiče už hoří nedočkavostí. Veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES se blíží!

25.10.2018 – 28.10.2018, 23:59

Populární veletržní trojlístek FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES si pro vás od 25. do 28. 10. přichystal parádní program. Tak čtěte s námi a mějte informace z první ruky. 

Svět, ve kterém se všechny děti baví? Přesně o takovém víme! Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES každoročně promění letňanské výstaviště v obrovskou zónu zábavy. Vedle široké nabídky novinek z oblasti hraček, her a potřeb pro děti se letos můžete těšit na exponáty Galerie ocelových figurín nebo na setkání s představiteli pohádky Když draka bolí hlava, které se uskuteční v sobotu 27. 10. od 11.00 hodin.

Víkend zpestří pásmem písniček a her veselé prasátko Pigy. A co jsme připravili pro rodiče? Doslova nákupní ráj plný veletržních slev. Veletrhy jsou tak perfektní příležitostí pro včasný nákup vánočních dárků pro vaše ratolesti.

Máte doma teenagera nebo sami patříte k vyznavačům herních konzolí a počítačových her? Pak navštivte veletrh FOR GAMES, který patří všem milovníkům videoher a interaktivní zábavy. I letos bude program stát opravdu za to! FAN DAY 9.0 přinese autogramiádu populárních moderátorů pořadu RE-PLAY, v PLAYZONE se seznámíte s novinkami z virtuální reality a nejnovější hry a konzole představí zóna JRC.
 
Na Sci-fi film festivalu se budete moci pokochat dekoracemi a sochami z celého vesmíru, a to např. ze Star Wars, Predátora či Pána prstenů. Přijďte se s nimi vyfotit!
 
S jednou vstupenkou navštívíte nejen FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES, ale také souběžně probíhající veletrh MODEL HOBBY a výstavy TVOŘIVÝ SVĚT a ART SALON.
 
TIP NA ZÁVĚR: Zajímáte se o léčivé byliny? Ve dnech 2. až 4. 11. se bude konat veletrh CANNAFEST PRAGUE 2018, který je největší svého druhu na světě. Buďte u toho i vy.