Climax slaví 20. výročí, přijede newyorská legenda Todd Terry

24.11.2018, 22:00 – 25.11.2018, 5:00

Nejdéle fungující klubovka u nás oslaví v listopadu 20. výročí a pozvání Chrise Sadlera přijala newyorská legenda a jeden z praotců a inovátorů house music Todd Terry. Autor housových klasik jako Jungle Brothers - I'll House You i nesmrtelných remixů pro Everything But a Girl, Daft Punk nebo Björk je i po třiceti letech na scéně ve vynikající formě. Není pochyb, že 24. listopadu zažije ROXY další z legendárních housových mejdanů. Přijďte popřát Chrisovi i Climaxu k úctyhodnému výročí!

Předprodej začíná 9. řijna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté klasicky online na webu nebo Gooutu.
 
Pokud sledujete house music, je prakticky nemožné, abyste o Toddovi nikdy neslyšeli.  Producent nominovaný na Grammy, autor stovek úspěšných tracků a remixů funguje na scéně od 80. let, kdy i jako brooklynský rodák ovládl Británii a poté také evropský kontinent. Jeho zvuk pomohl vytvořit samotné základy housové i deep housové scény, které pak dlouho dominoval s ostatními legendami jako Kenny Dope nebo Roger Sanchez.
 
Todd je i po třech dekádách na scéně velmi žádaným umělcem, o čemž svědčí i jeho nedávná spolupráce s house-hiphopovým mágem A-Trakem - Djs Gotta Dance, páteční rezidentura v klubu Hi Ibiza nebo jeho vlastní noc na letošním Amsterdamském ADE - Todd Terry & Friends ADE Special. Držte si klobouky, Climax míří do třetí dekády a to ve velkém stylu.