Zdeněk Svěrák: Strážce nádrže

2.10.2018, 16:00 – 17:00

Zdeněk Svěrák představí po pěti letech úplně nové texty Beseda a autogramiáda oblíbeného herce, scenáristy, spisovatele a autora písňových textů. Ve spolupráci se skladatelem Jaroslavem Uhlířem má na kontě kolem 400 písniček. Samostatně pak napsal scénáře k filmům Vrchní, prchni, Obecná škola, Kolja, Tmavomodrý svět a Vratné lahve. Strážce nádrže

Cena vstupenky: Zdarma Kč

Osobní dopisy zapáleného důchodce s nesnadným úkolem najít za sebe náhradu do funkce strážce vodní nádrže. Ve svých pravidelných hlášeních, které posílá na Ředitelství povodí, informuje generálního ředitele o stavu nádrže Magda, rozepisuje se o mezilidských vztazích, běžných radostech i starostech lidí v obci, neopomene se zmínit ani o svých zdravotních problémech. Při čtení vzpomínek na dobu normalizace se možná pousmějete, ale nejspíš vám bude běhat i mráz po zádech.
Jde o vyprávění, které je plné autorova inteligentního a laskavého humoru s obohacující životní moudrostí.

Akce proběhne v Domě Knihy Knihcentru Ostrava.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.
Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!
Informace o akcích v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.