Za dobrodružstvím do „obchoďáku“? Ve Vršovicích na vás čekají nové únikové hry

4.10.2018 – 24.10.2018, 23:59

Stejně jako na letos jaře centrum připravilo tři zábavné únikové hry. Hlavním heslem akce je „Bav se, uč se a pomáhej“.

Akce, která v NC Eden probíhá od 4. do 24. října, je svým způsobem jedinečná v několika ohledech. Nejenže nabízí stále více populární únikové hry zdarma, rovněž tím podporuje osvětu růžového října a s tím spojenou problematiku rakoviny prsu.

 U příležitosti Měsíce v růžové letos budou mít návštěvníci hned několik možností, jak pomoci. Návštěvou únikovky a příspěvkem do kasičky při odchodu, nákupem čerstvých hub a některých květin v hypermarketu Tesco po celé ČR, koupí dárkového poukazu Nákupního centra Eden anebo nákupem nějakého výrobku, který vyrobily pacientky a které prodává Mamma HELP na různých akcích po celé ČR – informace o nich najdete na www.mammahelp.cz .

Únikové hry si návštěvníci mohou vyzkoušet rovnou tři. Agent 007 a Středověký kat jsou k dispozici dětem od 10ti let v doprovodu alespoň jedné dospělé osoby, Dr. Smrt je vhodný pro děti 13let a více za doprovodu dospělého. Každá hra trvá cca 15 – 25 minut, podle schopnosti každé skupiny. Zábava je v každém případě zaručena. Rezervaci termínu je možné provést od 1.10. od 15ti hodin na stránkách http://escapezone.cz/#hry.

Kde: Nákupní centrum Eden
Kdy: 4.–24. 10. (pondělí–pátek 15–18 hod.; sobota–neděle 13–8 hod.)