Den otevřených dveří společnosti Latecoere

8.9.2018, 11:00 – 16:00

Jak vypadá zázemí jednoho z nejvýznamnějších výrobců dveří do dopravních letadel na světě? Co všechno montáž dveří do airbusů nebo boeingů obnáší?

Na to a mnoho dalšího se zájemci mohou těšit během 5. ročníku Dne otevřených dveří, který se uskuteční v letňanské společnosti Latecoere. Stala se pokračovatelem společnosti Letov, která letos slaví 100. výročí od založení Dnes patří do významné francouzské skupiny Latecoere Group.

Areál společnosti Latecoere a jednotlivé části provozu budou veřejnosti otevřeny v sobotu 8. září 2018 od 11 do 16 hodin. Získáte jedinečnou možnost nahlédnout do unikátní letecké výroby a dozvědět se, jaká je cesta od kostky hliníku po finální výrobek, tedy dveře pro velká dopravní letadla. Uvidíte technologii obrábění a povrchovou ochranu, ale i kompozitní výrobu a montáže dveří.

Připravena však bude zábava pro celou rodinu a nebudou chybět aktivity přímo pro děti. Zajištěno bude také bohaté občerstvení a na pódiu se objeví Marek Ztracený nebo skupina Slza. Pro podrobnosti sledujte Facebook společnosti Latecoere: https://www.facebook.com/latecoereCZ/

Kde: Beranových 65, 199 00 Praha, Česká republika