TINA KAROL - «Intonacii»

27.11.2018, 19:00 – 21:00

Dne 27. listopadu se v 19:00 v pražském divadle Hybernia (nám. Republiky 4) představí populární ukrajinská zpěvačka a hvězda nejrůznějších televizních pořadů Tina Karol, která potěší příznivce jejího talentu skvělým sólovým programem «Intonacii»

Cena vstupenky: 800-2400 Kč

Tina Karol byla uznána jako nejlepší zpěvačka Ukrajiny na úrovni „M1 Music Awards – 2017“ (nominace hudebního televizního kanálu M1 Ukrajina).

Zpěvačka nabídne posluchačům své nejoblíbenější hity a také předvede několik premiér nových písní. Nenechte si ujít tento jedinečný koncert, který toto všechno spojuje dohromady! Všichni jsme pod jednou hvězdou!

Její láska k hudební scéně už trvá déle než deset let: písně Tiny Karol se staly skutečným soundtrackem k životům milionů lidí. Její tvorba rozehrává celou škálu emocí od smutku až k radosti, od lyriky k ďábelské jízdě. Zpěvačka a její písně se staly skutečným příkladem vytrvalosti, vitality a duchovní krásy. Tina Karol vždy zpívá se stejnou silou, s jakou miluje, díky čemuž získává hudba lidský hlas.

Tina Karol nejednou řekla, že hudba má léčit duše lidí, tvořit a zušlechťovat, dávat naději do budoucna, a právě to všechno uvidíme v programu nejlepších písní za více než deset let zpěvaččiny kariéry.

Vstupenky se prodávají:
v síti Ticketportal.cz
v pokladně divadla Hybernia

Web akce: www.ukrconcert.cz