Venkovní únikovka v mobilu - Legenda o Golemovi

15.5.2018 – 7.10.2018, 23:59

Pojď prostě ven - s Hunter Games! Nezavírej se v únikové místnosti. Rozhýbeme tě, zopákneš si zapadlá moudra a provedeme tě zákoutími starobylé Prahy. Naše hry si zamiluješ. Zahraješ si je s přáteli, rodinou, nebo svými kolegy.

Cena vstupenky: 990 Kč

Dej dohromady vlastní vítězný tým a společně dokažte ostatním, že právě vy dojdete do cíle v nejlepším čase pro zaslouženou odměnu!

PŘÍBĚH HRY

Golem, největší záhada pražských ulic, fascinoval vládce, badatele, literáty i dobrodruhy. Děsil, ale také vyvolával naděje a jitřil fantazii.
Vydej se po jeho stopách.

Vstup do starobylého Židovského města pražského. Potkej záhadné rabíny a objevuj exotické synagogy. Nahlédni do tajů kabaly a židovské mystiky. Prožij znovu na vlastní kůži 16. století a Golemovu legendu ve vší její tajuplnosti.

Za Golemem!

START: Mariánské náměstí 98/1, Praha 1
POČET HRÁČů V TÝMU: Není omezen, ale doporučujeme 2 - 6 hráčů
VĚK: 10+
DOBA TRVÁNÍ: 1 - 1,5 hodiny
DÉLKA TRASY: 2 km
LOKALITA: Jozefov, Praha
S SEBOU: Dobře nabitý mobil s internetem a s mobilní aplikací Hunter Games
OMEZENÍ: Hratelné pouze za denního světla. Vhodné i s kočárkem

REZERVACE

Nemusíš nic rezervovat. Hrou tě bude provázet naše mobilní apka, takže můžeš odstartovat, když máš čas, tu správnou náladu a venku je pěkně. Je to jen na tobě a na tvých parťácích!

MOBILNÍ APLIKACE

Stahuj zdarma na www.hunter.games/android nebo www.hunter.games/ios

TÝM

Všichni hráči v týmu s nainstalovanou mobilní aplikací můžou hrát hru ve svém vlastním mobilním telefonu. Pokud ty správné parťáky do týmu teprve hledáš, pozvi je do této události nebo ji sdílej na svém profilu.

ZAHÁJENÍ HRY

Po úspěšné objednávce ti emailem pošleme 7-místný vstupní kód, který vložíš do mobilní aplikace a tím se hra v mobilu aktivuje. Stačí pak jen dojít na místo startu a v telefonu hru zahájit.

SOUTĚŽ

Každý týden tým s nejrychlejším časem vyhrává poukaz na venkovní únikovku Assassin´s girl pro dva týmy v hodnotě 2,400Kč!

CENA

990 Kč za tým. Počet hráčů v týmu není omezen.

Objednávej na https://eshop.hunter.games/cs/game/detail/geolokacni-hra-praha-legenda-o-golemovi-168