Fashion Arena odměňuje zákazníky za odpolední nákupy

16.4.2018 – 25.4.2018, 23:59

Na druhou polovinu dubna připravilo největší outletové centrum, Fashion Arena Prague Outlet, pro své zákazníky speciální akci. Všichni, kteří nakoupí v konkrétní hodiny a dny v období od 16. – 25. dubna, mohou vyhrát zajímavé a hodnotné ceny. Zákazníci mohou získat zpět až 1000 Kč na svůj příští nákup. Výhry jsou připraveny pro všechny účastníky.

O co se bude soutěžit?

Nakupování je vždycky zábava, ale tentokrát budou nakupující ještě navíc odměňováni! Získat mohou dárkové poukazy v hodnotě 1000Kč a 500Kč na příští nákup v jakémkoliv z obchodů Fashion Arena Prague Outlet nebo poukázky na občerstvení v restauraci Regal Burger, kavárně Starbucks nebo v ovocném baru Fruitisimo.

Co pro výhru musí udělat zákazník?

V daném období (od 16. do 25. dubna), v konkrétní dny (pondělí, úterý, nebo středa) a v konkrétním čase (mezi 17:00 – 19:00 hod.) musí přijet do Fashion Arena Prague Outlet a nakoupit zboží v celkové hodnotě minimálně 3000 Kč. Po prokázání účtenky v informačním centru si bude moci zákazník vylosovat jednu z obálek s výhrou. Pozornost je připravena pro každého, kdo přijde s účtenkou, resp. účtenkami, na kterých bude součet částek minimálně 3000Kč. To znamená, že zákazník může nakoupit i více věcí ve vícero obchodech. Pokud bude mít jednu účtenku s větší částkou než 3000Kč, bude losovat pouze jedenkrát. Účtenky může zákazník uplatnit pouze v den nákupu. Více informací naleznete na http://www.fashion-arena.cz/cs/lucky-shopping.

Přijďte si k nám proto nakoupit nezbytnosti na jarní či letní dovolenou, výbavu na sport nebo třeba nové boty a doplňky! Ve Fashion Arena Prague Outlet si vybere opravdu každý. Otevřeno je každý den od 10:00 do 20:00. Tak neváhejte a udělejte si v dubnu radost! My vás za to navíc ještě odměníme!