Snídaně u Trig - Národní divadlo

17.6.2018, 10:00 – 11:00

Tentokráte posnídáme v těsné blízkosti sousoší Trig a soch múz, které terasu Národního divadla lemují. Naším hostem bude Oldřich Dibelka, průvodce a vrátný v historické budově, který neúnavně vyhledává v dobovém tisku informace z období stavby Národního divadla. Dozvíte se zajímavosti o trigách, múzách, jejich původu a významu, jakož i o jejich autorovi, sochaři Bohuslavu Schnirchovi.

Snídaně u Trig - Národní divadlo
  • Adresa:
    Ostrovní 225/1
    Praha 1 110 00

Místo konání: terasa Národního divadla
Kapacita: 20 osob
Cena: 600 Kč / osobu
Host: Oldřich Dibelka

Tentokráte posnídáme v těsné blízkosti sousoší Trig a soch múz, které terasu Národního divadla lemují. Naším hostem bude Oldřich Dibelka, průvodce a vrátný v historické budově, který neúnavně vyhledává v dobovém tisku informace z období stavby Národního divadla. Dozvíte se zajímavosti o trigách, múzách, jejich původu a významu, jakož i o jejich autorovi, sochaři Bohuslavu Schnirchovi. A po snídani nás Oldřich Dibelka, jako strážce klíčů, vezme ještě o kousek výš, tam, kam se běžní návštěvníci nepodívají. Přímo pod střechu divadla.

V rámci edukačních programů ND plus jsme pro vás připravili nový zážitkový formát setkání
s divadlem. Snídaně bude vždy zaměřená na určité téma, které se váže k divadlu, divadelním epochám, profesím a osobnostem. Společný čas snídaně strávíme v rozhovoru s přizvanými hosty.

Podrobnější informace poskytuje Lenka Hubáčková, [email protected]