FILMOVÉ LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY - Cesta do pravěku s filmovým štábem Karla Zemana

2.7.2018 – 31.8.2018, 23:59

Potěšte své malé dobrodruhy letním příměstským táborem v Muzeu Karla Zemana. Pro vaše děti jsme připravili vzrušující návrat časem zpět do doby pravěkých zvířat a dosud neobjevených krajů.

Cena vstupenky: 4200 Kč

Děti se na týden stanou součástí filmového štábu putujícího po jednotlivých etapách života na Zemi až do pravěku. Do dnešních dnů se tak vrátí s dosud nevídaným filmovým materiálem, novými přáteli z okolí a úžasnými zážitky ze společně prožitých dobrodružství.

Na celý červenec a srpen 2018 jsme pro děti připravili exkluzivních 9 turnusů plných nových filmových zážitků. Tématem letošních táborů je populární Zemanův film Cesta do pravěku, díky němuž si děti osvojí unikátní filmové postupy, a navíc se seznámí s pravěkými reáliemi a vyzkouší si archeologické vykopávky.

Cena příměstského tábora pro jedno dítě je 4 200 Kč a zahrnuje kromě kurzů animace i veškerý výjezdní program, stravu a nápoje.

Rezervujte si místo telefonicky na 724 341 091 nebo e-mailem na [email protected], všechny potřebné informace vám rádi zašleme. Rezervace je závazná až po poslání vyplněné přihlášky, kterou najdete na našich webových stránkách, a přijetí zálohové nebo plné platby.

Více o letních příměstských táborech v Muzeu Karla Zemana najdete na našich webových stránkách.http://www.muzeumkarlazemana.cz/cz/program/letni-primestske-tabory