Hlasujte o NEJ balón v Edenu ve Vršovicích!

12.4.2018 – 29.4.2018, 23:59

Nákupní centrum Eden připravilo pro děti v mateřských školách další výtvarnou soutěž. Šikovné děti měly za úkol vybarvit nebo jakkoliv dozdobit makety horkovzdušných balónů, které jim darovalo Nákupní centrum Eden.

10 oslovených mateřských školek dostalo papírovou maketu horkovzdušného balonu o průměru cca 80 cm. Úkolem dětí bylo během několika dní balóny libovolným způsobem vyzdobit. Vše je v této soutěži povoleno, malování, lepení, stříhání, zdobení různými materiály. Všechny nazdobené balóny bude možné vidět od 12.4. na pasáži v NC Eden v 1. patře a bude vyhlášeno veřejné hlasování o NEJ balón. To bude možné přes hlasovací lístek přímo v nákupním centru nebo také přes webové stránky www.nc-eden.cz. Soutěžní návrhy nebudou vystaveny se jménem konkrétní MŠ, ale budou pouze označeny pořadovým číslem. Hlasovat budou moci návštěvníci až do 29.4.2018. Návrh, který bude mít nejvíce hlasů, tak zajistí mateřské školce skvělý dárek, výlet do areálu FarmaPark v Soběhrdech včetně dopravy. Oceněny budou i další dva návrhy v pořadí. 2. místo získá pro svou třídu realizaci dětského programu s Hurvínkem včetně promítání pohádky nebo focení s maskotem Hurvínka a školka na 3. místě obdrží hračky v hodnotě 5.000,- Kč.

„V době, kdy děti předškolního věku zvládají obsluhu mobilních telefon či tabletů lépe než jejich prarodiče, je podpora výtvarných dovedností opravdu velmi důležitá,“ říká marketingová manažerka obchodních center Tesco Renata Nejtková. „Stále se snažíme v našich obchodních centrech organizovat takové akce, které nabídnou dětem a vlastně i jejich rodičům možnost vyzkoušet si nové věci anebo se i třeba vrátit k aktivitám, které byly pro naše rodiče a prarodiče tou nejzábavnější formou trávení volného času.  Rádi připomínáme dovednosti výroby hraček a dalších předmětů z různých materiálů, ať jsou to provázky, bavlnky, papíry, brambory nebo třeba květiny. Zároveň se snažíme podporovat i okolní školy a školky, aby tak mohly zajistit interaktivní výuku, kterou svou knihou Škola hrou razil již Jan Amos Komenský,“ dodává Nejtková.

Soutěž pro nejmenší již proběhla několikrát v různých městech ČR a společnost Tesco Stores ČR a.s. tak pomáhá školkám ve svém okolí zviditelnit práci s dětmi a díky odměnám nabídnout dětem ve školce např. doprovodný program. A mnohem víc – nejmladší výtvarníci mají prostřednictvím center možnost pochlubit se svými výtvory nejen rodičům, ale i babičkám, dědečkům či dalším příbuzným. A ti tuto možnost opravdu využívají.

 

Více informací k akci najdete www.nceden.cz/akce/akce-centra/hlasovani-o-nej-balon/