Beats for Love jako první přiveze do České republiky Galantis!

4.7.2018 – 7.7.2018, 23:59

Jen něco málo přes dva týdny uplynulo od oznámení obrovské porce umělců v čele s držitelem Grammy, Rogerem Sanchezem a výčet vystupujících na největší taneční festival v srdci Evropy pokračuje dalšími jmény, kterým tentokrát vévodí projekt Galantis a legendy drum and bassové scény Andy C a Sub Focus! Tento unikátní multižánrový festival opět představí více než 400 interpretů všech stylů elektronické taneční hudby a vstupenku na všechny 4 festivalové dny aktuálně prodává za pouhých 690 Kč.

Švédské DJské a producentské duo Galantis, známé svými největšími hity 'Runaway (U & I)', 'Peanut Butter Jelly' nebo 'No Money', vystoupí vůbec poprvé v České republice a bude to právě na festivalu Beats for Love. Christian Karlsson a Linus Eklöw započali svou spolupráci v roce 2007, největší mezinárodní úspěch však zaznamenali na konci roku 2014. Od té doby jejich kariéra raketově vystřelila do nebeských výšin, přičemž se svým živým vystoupením plným midi kontrolerů a bicích stihli procestovat všechny kontinenty a na kontě mají již dvě studiová alba či nominaci na ceny Grammy. V Ostravě, se podobně jako Alan Walker, představí na multiinstrumentální Love stage. “Galantis je velice zajímavý a populární projekt, který se se svou tvorbou významnou měrou podílí na popularizaci elektronické taneční hudby po celém světě, podobně jako třeba Sigala, kterého jsme tady měli minulý rok. Jsme tedy velmi rádi, že Galantis poprvé vystoupí v České republice právě u nás,” komentuje Kamil Rudolf, ředitel festivalu.

Vedle Galantis na Love stage vystoupí také Andy C, který je zakladatelem nejúspěšnějšího D’n’B vydavatelství světa RAM Records a mnoho let po sobě vyhrává cenu pro nejlepšího D’n’B DJe planety! Celkově vyhrál tento legendární DJ a producent přes 40 ocenění a spolupracoval i s takovými jmény jako Major Lazer či Sigala. Společně s majitelem RAM Records vystoupí na hlavní Love stage i další člen tohoto vydavatelství a zároveň člověk, kterého právě Andy C objevil a pomohl mu na vrchol! Sub Focus je hvězdný drum & bassový DJ a producent z Londýna, který se na scéně pohybuje od roku 2003 a za dobu své aktivní kariéry už stihl dělat headlinera i na anglickém Glastonbury což je jeden z největších festivalů světa. Vydal takové hity jako 'Tidal Wave ft. Alpines', 'Rock It' či 'Turn Back Time'. Navíc spolupracoval s kultovními jmény jako deadmau5, Dizzee Rascal nebo The Prodigy.

Noví vystupující byli v uplynulých dvou týdnech oznámeni také pro populární Reggae2Jungle stage. Prvním je Peppery, zpěvák dancehallu a ragga, který se narodil a se svým zpěvem začínal na Jamajce. Nyní trvale žije v Anglii a v loňském roce vydal své debutové album 'Battlefield'. Doplní ho Aries, DJ a producent z Anglie, jehož zvuk v sobě kombinuje oldschool jungle prvky spolu s tradičním reggae zvukem. Na seznam nejlepších producentů se vyšvihl spoluprací se jmény jako Top Cat, David Boomah​, Nãnci and Phoebe​ či Demolition Man. S posledními dvěmi zmíněnými se přitom setká na pódiu Beats for Love.

EDM & Trance stage představila druhé trancové jméno, kterým je Rodg, holandský DJ a producent vydávající na labelu Armada Music. Spolupracuje i se samotným majitelem tohoto vydavatelství Armin van Buurenem, který o něm řekl, že je jeden z nejlepších producentů. V roce 2016 vydal své debutové album a o rok později s Rubenem De Ronde další album 'Togetherr'. Pravidelně přitom vystupuje například na A State Of Trance festivalech a na mnoha dalších akcích po celém světě. Na Drum & Bass stage se předvede rusko-ukrajinský DJský a producentský projekt Teddy Killerz, jež je dalším zástupcem RAM Records na letošním ročníku festivalu. Medvídci, jak jim fanoušci s oblibou přezdívají, v loňském roce vydali své první album 'Nightmare Street' a kromě něj mají na svědomí spousty dalších hitů jako 'Master Xploder' s loňskými hvězdami Dope D.O.D., 'Inside My Head' s MODESTEP, 'Quasar' nebo remix na 'Ragga Bomb' od Skrillexe a Ragga Twins.

Oznámení posily se dočkala také Devastator Hardstyle & Hardcore stage. Na té vystoupí Bass Modulators, holandská dvojice DJs a producentů. Za dobu svého působení vytvořili například hymnu největšího hardstylového festivalu světa - Defqon.1 a spolupracovali s nejlepšími jmény tohoto žánru.

Festival Beats for Love se koná 4. - 7. 7. 2018 v industriálním parku Dolní Vítkovice, Ostrava. Téměř 400 umělců z celého světa vystoupí na více než 10 pódiích. Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 690 Kč + poplatky prodejce. V prodeji jsou i VIP vstupenky a vstupenky do Love campu. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na Facebook profilu www.facebook.com/beats.for.love.