Pan-Pot a jejich moderní techno se vrací do Prahy

8.6.2018, 20:00 – 22:00

Nerozluční kamarádi, dříve i spolužáci, dnes jeden z neuznávanějších projektů moderního techna Pan-Pot se vrací do Prahy. Ať se jedná o klubovku nebo headline-show na festivalech Awakenings, TimeWarp nebo Creamfields, Pan-Pot vědí přesně, jak to chodí. Tech-house s experimentálními prvky a silným vlivem IDM, undergroundově orientovaný a nezávislý na všech dosavadních žánrech a škatulkách. Temní, ale zároveň nekompromisně taneční, to jsou Pan-Pot!

Předprodej začíná 28. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.
Jeden z malé vesnice v Alpách, druhý z města kousek od Berlína. V některých věcech působí zcela odlišně, v některých jsou zajedno a možná právě to je faktor, který je dělá dohromady silnější a speciální. Proč ale spolu fungují je jasné - vášeň pro kvalitní a neortodoxní beat. “Hned od začátku jsme si padli do oka a měli ten stejný zájem o techno a house,” hovoří o svém prvním setkání na škole Pan-Pot. Jejich souhra vznikla především díky otevřenosti a trochu deformovanému vnímání hudby, kvůli kterému sami sebe označují za “temnou stranu síly”. Temná jejich tvorba je, ale stále si s sebou nese dostatek pozitivní energie.

Tassilo a Thomas vydávají především pod svým labelem Second State. Vrcholem bylo zatím album The Other (2015), na kterém poklidnější tracky přirozeně posluchače nabádají k zamyšlení, dynamičtější kousky pak dodávající desce dynamiku a spád. Jak název “The Other” vypovídá, je to něco jiného než bychom od techno dvojky očekávali. Jedno je ale jasné, rozpoutá diskuzi: “People will either love it or hate it.” tvrdí Tassilo. Jedna věc je album a druhá jsou djská vystoupení a tám mají všichni tecno fans jasno. Pan-Pot jsou jedním z nejlepších současných djských techno projektů a před dvěma lety dokázali ROXY nekompromisně vyprodat. V červnu tomu pravděpodobně nebude jinak.