Velikonoce v NC Eden

20.3.2018 – 24.3.2018, 23:59

Letošní Velikonoce začnou v Nákupním centru Eden v den jarní rovnodennosti, a to v úterý 20.3., kdy se na pasážích centra objeví velikonoční výzdoba. Znovu se objeví vysoké vázy s jarní a velikonoční výzdobou v podobě stromků.

 Na pasáži v prvním a druhém patře se navíc objeví krásné jarní fotopointy, ve kterých si návštěvníci budou moci udělat vlastní selfie.  V prvním patře bude instalována lavička s rozkvetlými třešněmi a ve druhém patře hned vedle Copycentra bude fotopozadí houpačky v rozkvetlé zahradě.

Pokud nevíte, jak si vyzdobit byt či chalupu na nastávající Velikonoce, doporučujeme přijít v sobotu 24.3. do prvního patra NC Eden, kde jsou pro návštěvníky Edenu připraveny tradiční velikonoční dílny. Od 14 hodin budou moci děti i dospělí využít pomoc řemeslníků v tradičních oděvech, kteří naučí plést pomlázku i ozdobit vajíčka. Zajímavá a oblíbená je i výroba zajíce ze slámy nebo výroba různých zvířátek či květin z papíru. Zdobit se budou i velikonoční perníčky, prostě zábavné odpoledne pro všechny, kteří rádi tvoří rukama.

Informace ke všem plánovaným jarním akcím najdou zájemci na www.nc-eden.cz nebo na FB stránce Nákupní centrum Eden.