Navštivte veletrhy FOR PASIV a CESTY DŘEVA s 50% slevou

8.2.2018 – 10.2.2018, 23:59

ZAČÁTEK ÚNORA PATŘÍ V PVA EXPO PRAHA ÚSPORNÉMU BYDLENÍ A DŘEVOSTAVBÁM. 

Veletrhy FOR PASIV a CESTY DŘEVA jsou za dveřmi – přijďte do PVA EXPO PRAHA v Letňanech
ve dnech 8.–10. 2. 2018 i vy.
 

Slunce, sníh a pohoda
EBOJTE SE ZEPTAT TĚCH NEJLEPŠÍCH Z OBORU
 
 
BEZPLATNÉ PORADENSKÉ CENTRUM – 5B15
 
 
Nechte si poradit od expertů na pasivní domy – nezávisle, zkušeně, bezplatně. U našich poradenských stolů se vystřídá řada zkušených odborníků na pasivní domy z různých oborů – architekti, projektanti, stavitelé, energetičtí poradci, specialisté na větrání, vzduchotěsnost, experti na dotace i financování. ČASOVÝ ROZVRH PORADENSKÉHO CENTRA
 
CESTY DŘEVA CHYSTAJÍ I PROGRAM PRO NEJMENŠÍ

OBJEVUJTE PŘÍRODU HRAVĚ S LESNÍM SVĚTEM
 
 
Pro ty nejmenší je ve spolupráci se společností AWOCADO s.r.o. připravený zajímavý vzdělávací program s tematikou lesního světa, kde si děti budou moci vyzkoušet interaktivní dřevěné pomůcky určené pro environmentální výchovu a lesní pedagogiku, jako jsou tabule, ekologické hry a pomůcky, například dřevěné pexeso, dendrofon nebo xylofon. Na výstavišti bude pro malé i velké návštěvníky připravena také naučná stezka. Zájemci si budou moci stáhnout mobilní aplikaci LES POZNÁNÍ – při procházení stezkou pak pomocí přečtených QR kódů zjistí zajímavé informace o rostlinách i živočiších.

Většina Čechů vám řekne, že nemá ráda zimu, ale ráda jezdí na hory. Tento paradox lze vypozorovat i v označení zimní dovolené, kterou nejčastěji nazýváme jarní prázdniny. Možná jako národ nepatříme mezi elitu v zacházení s mateřským jazykem, ale ať už tomu říkáme jakkoliv, je pravda, že na dovolenou v zimě jezdíme pravidelně a to velmi rádi. Možná právě proto, že ty naše hory, nejsou do nebe sahající, tak pobyt na horách tu není jen o sportovním vyžití, ale i o relaxaci, turistice, romantice a celkovém odpočinku.

A co ještě jako Češi milujeme? Jednoznačně moře. Zcela přirozeně milujeme to, co nemáme a asi jen tak tu mít nebudeme. Máme ovšem moře možností, a protože jsme národ vynalézavý, tak si dokážeme i své dovolené zpříjemnit jako bychom byli u toho vysněného moře. A i proto, jezdíme na hory a doslova si lebedíme při  wellness and spa pobytech,  dopřáváme si voňavé bylinné koupele i příjemně prohřáté sauny. V ideálním případě to vše spojíme se sportem a užíváme si upravených sjezdovek skiresortů nebo všemožné turistické vyhlídky, rozhledny a stezky v korunách stromů. Stávají se z nás i gastroturisté a gurmeti a rádi ochutnáváme lokální speciality jednotlivých krajů. Co ovšem většinou nevíme, je, kde budeme na horách bydlet. A kde najít ubytování na horách s wellness? Největší výběr ubytování najdete na Hotely.cz.
 
Nenechte se zmást názvem, jsou tady nejen hotely s bazény a vyhřívanými wellness, ale také chaty a apartmány. Nabídky obsahují mnohé bonusy, jako je například animační program pro děti, lístky na lanovku, celodenní skipasy, zapůjčení horských kol a další. Najdete tu nejoblíbenější horské destinace od Krkonoš a Jeseníky, přes Jižní Čechy, Vysočinu, Beskydy až po Šumavu. Nabídka počítá s náročnými sportovci i romantickými snílky a tak tu je pro každého něco. Můžete hledat pobyt podle nejnižší ceny, podle hodnocení ostatních cestovatelů, délky pobytu či speciální slevové ceny. Není problém své hledání upřesnit i pomocí filtru a nechat si zobrazit jen ty nabídky, které odpovídají vašim preferovaným kritériím.  Co třeba Jeseníky na 4 dny s ubytováním ve stylově zařízeném pokoji typu Executive a Executive Suite, bohatou rautovou snídaní, tříchodovou večeří s výběrem hlavního chodu, Welcome drinkem, hloubkovou masáží zad a šíje, jílovým zábalem, Dorn & Breuss masáží, perličkovou koupelí s příměsí jesenických horských bylin. K tomu volný vstup do hotelového wellness světa, parní, finská a solná sauna, relaxační bazén s vodopádem, odpočinková zóna a mnoho další pozorností pro hosty a tipy na výlety do okolí. Takovou parádičku si najdete pod Intensive Therapy ve Wellness & Spa hotel Villa Regenhart.
 
Neváhejte a zkuste si sami vyhledat pobyt, který vám bude sedět přesně na míru. České hory si pro své návštěvníky připravili atraktivní nabídky a pestré relaxační, zábavné či zážitkové programy a tak na Hotely.cz naleznete snad to pravé i pro vás a vaše nejbližší.