Společná tour - ATMO Music, Sebastian, Jakub Děkan v Pelhřimově

9.2.2018, 20:00 – 22:00

Liberecká hudební scéna, do které v současné době patří nejznámější nová generace českých zpěváků, vyráží na Společnou tour. Všichni interpreti patří mezi nejoblíbenější, jejich písně jsou nejposlouchanější a jejich hity zná snad každý. Řeč je totiž o trojici ATMO Music, Sebastian a Jakub Děkan. Během nejbližší doby budete mít možnost zažít všechny zmíněné na jednom pódiu. Turné bude mít celkem osm zastávek po celé České republice. Singly s názvem Valerie, Hvězdy, Polety, Děda nebo Ráno, které kluci určitě zazpívají, zazní poprvé 29. ledna v Mladé Boleslavi a naposledy 28. dubna v Jičíně.

Všichni interpreti pochází z Liberce a navzájem se celkem dobře znají. I když se mezi nimi občas přežene nějaká ta „bouřka“, díky hudbě to zase dají dohromady. Není tedy výjimkou, že na některých písních a videoklipech si vypomáhají vzájemně a právě tyto písně pak vedou
u posluchačů nejvíce. U Sebastiana je to například nedávno představený videoklip k singlu Vesmírná, na němž spolupracoval s ATMO Music, kterým následně hostoval v hitu Polety. Jakub Děkan se zase objevuje v klipech k písním ATMO Music Ráno či Andělé. Posledně jmenovaný klip má v současné době na YouTube již více jak třináct milionů zhlédnutí!

Kluci jsou velmi oblíbení a neustále nám chodí poptávky na jejich jednotlivá vystoupení. Věříme, že naservírovat z naší stáje všechny tři liberecké hvězdy najednou se setká se skvělou odezvou z řad fanoušků a zajistí nezapomenutelný večer všem příchozím,“ komentuje za pořádající agenturu RedHead Music Michal Novák. 

ATMO Music boduje se svými melodickými písněmi již od roku 2012. Na svém kontu mají kluci z kapely dvě alba, stovky koncertů a jejich písně patří k nejhranějším v rádiích po celém Česku. Jejich „Valerie“ se stala Singlem roku v Ceně Evropy 2, videoklip „So Down“ byl druhý nejlepší za patnáct let vysílání v Óčko TV.

Zpěvák Sebastian v roce 2017 získal hudební cenu Evropy 2 - Zpěvák roku. Nedávno vydal své debutové album s názvem Hvězdy, za jehož prodej získal zlatou a platinovou desku. Jen za minulý rok stihl odjet hned dvě velká turné. Jeho singl „Toulavá“ má na YouTube téměř 25 milionů views!

Jakub Děkan vstoupil do povědomí veřejnosti v soutěži Českoslovenko má talent. Kromě svých úspěšných sólo singlů „Děda“ nebo „Co bejvávalo, už není“ často spolupracuje s dalšími známými umělci, jako jsou například Rybičky48, Paulie Garand, DJ Wich, Pekař a další. Na spadnutí je jeho debutové album.

Jelikož tato trojice má dohromady opravdu obrovskou základnu fanoušků, nezapomeňte si koupit vstupenku včas. Lístky jsou již v předprodeji!

Kompletní rozpis Společné tour zde

29/01 Mladá Boleslav/ ŠKODA Muzeum
01/02   - Brno/Metro
02/02Ostrava/BrickHouse DOV
09/02Pelhřimov/KD Máj
16/02Čelákovice/KD
17/02Bozkov u Semil/Sokolovna
03/03Vysoké Mýto/M-klub
28/04Jičín/Zimní stadion