Marpo vyráží na speciální klubové turné do Hradce Králové

29.3.2018, 20:00 – 22:00

Marpo přichystal na březen spoustu novinek. 5. března vydá nové album Dead Man Walking, které považuje za svoje nejosobnější. Celé bylo nahráno v anglických Modern World Studios s producenty Marcusem Tranem a Clintem Murphym, který má za sebou spolupráce s rapperem 50 cent nebo Manic Street Preachers. Naživo ho spolu se svým TroubleGangem představí na speciálním klubovém turné «Road To MarpoArena», které začíná 7. března v pražském Lu-cerna Music Baru a pokračuje dalšími deseti zastávkami po celé ČR.

«Rád bych všechny pozval na sérii speciálních klubových koncertů. Před každým koncertem uspořádáme setkání s fanoušky, zahrajeme set složený z nový desky Dead Man Walking plus samozřejmě zahrajeme naše největší pecky,» říká Marpo a doplňuje: “Večírek bude pokračovat až do ranních hodin za podpory našich nejlepších party DJs”

Dá se říct, že klubové turné «Road to MarpoArena» bude takovým předkrmem před epickým koncertem v O2 areně, který proběhne 19. května a na který již zbývá poslední čtvrtina vstupenek. „O2 arena bude vrcholem naší dosavadní cesty, chystáme koncert, jaký v Čechách ani na Slovensku ještě nebyl,“ uzavírá Marpo.

ROAD TO MARPOARENA

7.3. Praha - Lucerna Music Bar
8.3. Zlín - Fénix Music Club
9.3. Liberec - Vratislavice 101010
10.3. České Budějovice - K2 Music Club
14.3. Brno - Fléda
15.3. Plzeň - Divadlo Pod lampou
16.3. Ústí nad Labem - Klub Doma
22.3. Jihlava - Soul Music Club
23.3. Horažďovice - KD
24.3. Ostrava - Brickhouse DOV
29.3. Hradec Králové - Denoche

Předprodej a další informace:         www.marpo.com