Vánoce v Prádle

21.12.2017, 19:00 – 21:00

Nejlepší zábava v této vánoční sezóně se chystá v Divadle Na Prádle! Jen na jednu noc!

Cena vstupenky: 290 Kč
Vánoce v Prádle
  • Adresa:
    Besední 487/3
    Praha 1 118 00

Přijměte pozvání do obýváku herce a zpěváka TOMÁŠE VAŇKA, který spolu s přáteli pořádá výjimečnou party ve stylu slavných televizních show. Jak slaví Vánoce a co nejbláznivějšího si přáli pod stromeček LUCIA JAGERČÍKOVÁ, PETER PECHA nebo DÁŠA ZÁZVŮRKOVÁ? Jaké koledy mají nejraději ROMAN a MÍŠA TOMEŠOVI? Francouzský zpěvák HERMÈS KAREL a host přímo z New Yorku BILLY RAYNER otevřou svým zpěvem dveře Vánoc celého světa. Dorazí dokonce TROJHLAVÁ SAŇ - LINDA FINKOVÁ, ANETA CHRISTOVOVÁ a VLAĎKA PIRICHOVÁ. Přijďte strávit kouzelný večer plný zábavných historek a známých vánočních hitů v doprovodu živé kapely, včetně ukázek tradičních českých i mezinárodních vánočních zvyků přímo do Divadla na Prádle! Možná přijde i... Ježíšek! :-)
Dále účinkují: Zuzana HOLBEINOVÁ, Tereza ANNA MAŠKOVÁ, Štěpán KLOUČEK a Viktor NOVÁK.
Hraje: TICK TICK BAND. Koncepce a režie: Steve Josephson.

Od 17 h bude otevřena kavárna a foyer divadla, kde si v rámci doprovodného programu budete moci zasoutěžit o nejlepší vámi vyrobené vánoční cukroví, slečny tradičně hodí střevícem a pánové vyrobí ze skořápek lodičku. To ovšem rozhodně není vše. Těšíme se na vás!

Tímto večerem podpoříme AKCI CIHLA, celostátní benefiční sbírkovou a osvětovou kampaň na podporu moderních sociálních služeb pro lidi s mentálním postižením, kterou pořádá organizace Portus Praha, z. ú.

Vstupenky v ceně 290,- objednávejte na emailu: [email protected]

Odkaz na facebook událost: https://www.facebook.com/events/499408910417590/

Video pozvánka: https://www.youtube.com/watch?v=IQ6U55Nw2Wo&t=4s