Koncert pro Rael - Divadlo ABC

28.1.2018, 18:00 – 19:40

Rael je holčička, kterou Honza, David a Šárka poznali v Keni a oblíbili si ji. Rael měla těžké dětství, a proto teď vyrůstá v dětském domově. S nepříznivým osudem se ale pere a bojuje.

Školka pro Rael je pak projekt českých studentů, kteří se rozhodli postavit školku v Keni v oblasti Unga u Viktoriina jezera. Pomocí drobných sponzorů a přednášek o Africe po celé České republice vybíráme finance na stavbu. Již nyní jsou na pozemku vybudované základy a proto, abychom mohli postavit hlavní budovu, rozhodli jsme se uspořádat koncert!
Benefiční koncert pro Rael Vám nabídne bohatý program od zpívání až po ukázku afrických tanců a bubnování. Představí se vám například milá slovenská dvojčata TBeeGirls a to nejlepší z galakoncertu Já půjdu dál. Tomáš Beroun Vám zazpívá pár písní pocházejících z jižního Kamerunu.
Na podporu projektu bude vytvořen i nástěnný kalendář z fotek, které jsme zachytili, když jsme Afriku navštívili naposledy. V průběhu koncertu projde křestem a Vy si tak budete moci odnést krásnou památku, která Vás bude doprovázet celý rok 2018. Chybět nebude ani výstava afrických obrazů a fotek organizátorky Šárky či charitativní prodej afrických předmětů.
Celým večerem Vás provede herečka Sandra Pogodová a jako hlavní host přijala naše pozvání česká zpěvačka Monika Absolonová.