Do Brna míří kultovní Supercrooo

8.12.2017, 20:00 – 23:00

Provází je pověst kultovní formace, která s přehledem vyprodala zatím všechny podzimní koncerty, o nichž recenzenti píší, že se na nich kapela nachází v „galaktické“ formě. Jejich poslední letošní vystoupení se odehraje 8. prosince v Brně a poslední vstupenky zatím k dostání ještě jsou. Řeč je o hiphopových Supercrooo. Formace zahraje v klubu RADOST na Radlasu v Brně.

Kromě nich se během večera představí ještě Michajlov. O rozjezd a konečnou se postarají Djs Rubenz Melvin Cortes a Dj De, se speciální MPC show se předvede i Marys.

„Pokud se má ve stojatých vodách české hip-hop scény začít něco hýbat, je nutné za tím hledat Hugo Toxxxe a James Cole, tedy Supercrooo. Autoři legendárních alb Toxic Funk či Neurofolk plánují v Brně pouze jeden koncert na dlouhou dobu. Zájem čekáme velký. V Praze se musel dokonce pro velký zájem přidávat druhý koncert,“ láká na akci promotér Ivan Bařina.

Oba aktéři se podle něj nedávno po více než 10 letech sešli ve studiu, z čehož vzešel společně s videoklipem singl Arnold Leopard-Navrátil, volně navazující na jakýsi „nedodržený slib“ v podobě nikdy nevydaného alba. „Novou skladbu lidé uslyší i v moravské metropoli. Kromě toho večer zazní i směs tracků napříč všemi alby,“ doplňuje Bařina.

Vstupenky jsou podle něj k dostání na www.smsticket.cz nebo www.goout.net. Ti, kteří mají rádi lístky, jež nevypadají jako jízdenka na vlak nebo mail z úřadu, by měli podle pořadatelů navštívit kamenné  předprodeje. Organizátoři akce totiž nechali vytisknout i limitovanou edici vstupenek.

www.smsticket.cz/vstupenky/10636-supercooo-support-michajlov
www.goout.net/cs/listky/supercrooo/xsqb/

1.vlna - Vyprodáno - Děkujeme!
2.vlna - Vyprodáno - Děkujeme!
3.vlna - 330kč,- - V prodeji
VIP vstupenky - 650kč,-

Vlastní hlídaný balkon, soukromý bar, nejlepší výhled na stage, posezení, omezená kapacita.

www.facebook.com/events/383249688773328/