Pomozte Ježíškovi s výběrem dárků i Vy

7.12.2017, 10:00 – 10.12.2017, 18:00

I Ježíšek někdy potřebuje podat pomocnou ruku – tisíce tipů na originální vánoční dárky nabídne oblíbený veletrh Stříbrné vánoční dny, který se uskuteční 7.–10. 12. 2017 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Otevřeno bude denně od 10.00 do 18.00 hodin.

Největší prodejní předvánoční veletrh představí více než 300 vystavovatelů. Ti na své expozice přivezou drobné dárkové zboží, kosmetiku, hračky, sportovní potřeby, módu, dekorace či nápoje a potraviny. I letos tak bude z čeho vybírat!

KREATIVITĚ SE MEZE NEKLADOU...

V rámci doprovodného programu upustíte vy i vaše ratolesti uzdu své fantazii. Připravili jsme pro vás tvůrčí workshopy, při kterých můžete rozvíjet svoji kreativitu.
 
Přijďte tvořit k firmě T-WOOD do Haly 2D – budou zde vládnout hračky ze dřeva i dřevěné vánoční ozdoby. Láká vás malování na hladině vody? Starobylé umění 11. století si vyzkoušíte ve Fashion zóně v Hale 5 – Ebru je nádherná art-terapie pro děti i dospělé. Jak vyrobit originální eko-dekorace při svém workshopu prozradí Radka Křivánková.
 
Vaše děti zabaví také celodenní pódiový program v Hale 2D po celou dobu veletrhu.

Kompletní DOPROVODNÝ PROGRAM si prohlédněte ZDE.

Veletrh však není jen o nákupech, ale i o příjemné atmosféře a pomoci druhým. Radost dětem z Klokánku můžete udělat malým dárkem i vy.