Duše K: Tentokrát o maorské kultuře s novozélandskou skupinou Whakaari Rotorua - Divadlo Kampa

3.12.2017, 19:30 – 21:30

Poutavé vyprávění Jaroslava Duška a jeho hostů s besedou s diváky.

Duše K: Tentokrát o maorské kultuře s novozélandskou skupinou Whakaari Rotorua - Divadlo Kampa
  • Adresa:
    Nosticova 634/2a
    Praha 1 110 00

Původně rozhlasový blok Jaroslava Duška, se zde příjemně zabydlel hned v září 2010 a pravidelně nabízí divákům poutavou besedu se zajímavými hosty na témata pozemská i vesmírná. Aktivními účastníky besedy jsou přítomní diváci a proto se program často protáhne až do pozdních večerních hodin.

Pořady budou ke zhlédnutí na našem YouTube kanále, odkaz vždy uveřejníme zde v aktualitách a na našich facebookových stránkách.

 
1.10. tentokrát o domácím vzdělávání očima dětí. PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Možná uvažujete o domácím vzdělávání, ale máte pochybnosti, jak děti zvládnou přestup na klasickou školu, jestli jim nechybí kolektiv, školy v přírodě nebo obědy ve školní jídelně. Přijďte si poslechnout děti, které se vzdělávaly doma, jak toto období vnímaly, co se jim líbilo a co jim vyhovovalo méně.

26.11. tentokrát s MUDr. Janem Šulou o tom Jak ochránit své zdraví bez lékařů a léků PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Hlavním spouštěčem autoimunitních a chronických onemocnění jsou tzv. "molekuly emocí". Dnes už víme, že imunitní systém, stejně jako centrální nervový, jsou opatřeny pamětí a schopností se učit. Dá se tedy říct, že inteligence nesídlí pouze v mozku, ale v buňkách celého těla. Biomodulace je proces ovlivnění života organismu na úrovni buňky. A právě takový proces umožňuje zcela nový pohled na léčbu chronických a autoimunních onemocnění. Včetně rakoviny jakožto nejvyššího stupně poruchy imunity. Více informací o MUDr. Janu Šulovi zde.

3.12. tentokrát o maorské kultuře s novozélandskou skupinou Whakaari Rotorua. PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Whakaari Rotorua je maorská kulturní skupina seznamující publikum s domorodými maorskými zpěvy a tanci, kulturou původních obyvatel Nového Zélandu. V maorštině se Nový Zéland řekne Aotearoa, což znamená Země dlouhého bílého oblaku. Whakaari Rotorua tedy představují Zemi dlouhého bílého oblaku lidem z různých kultur, obzvlášť té české a slovenské po celé České republice a na Slovensku. www.whakaarirotorua.com