The Tap Tap - Mikulášská ve Forum Karlín se skvělou Gaelynn Lea a dalšími

5.12.2017, 20:00 – 21:00

Blíží se Mikulášská s The Tap Tap.
Letos podruhé v moderním prostoru Fora Karlín.
Unikátní koncert je naplánován na 5. prosince 2017 a The Tap Tap si pozvali několik výjimečných hostů.

Loni The Tap Tap představili svým fanouškům úžasnou folkovou zpěvačku a houslistku ze Spojených států Gaelynn Lea, která naprosto ohromila přítomné publikum. Gaelynn od té doby odehrála desítky úspěšných koncertů v USA i zahraničí.

“O to větší radost máme, že naše pozvání opět přijala. Gaelynn je hudebnice, jakých je na světě málo, a se kterou se vzájemně skvěle doplňujeme. Nejen, že představíme písničky z její nové desky, ale vzniká duet přímo pro ní a našeho frontmana Jiřího Holzmanna. Text bude v češtině i angličtině a klip chceme natočit v USA. ” říká Šimon Ornest.

Gaelynn Lea pochází z města Duluth ve státě Minnesota. Narodila se se syndromem Osteogenesis Imperfekta, česky s nemocí křehkých kostí. Od malička doslova žije hudbou a vyvinula i vlastní speciální techniku hry na housle. Ještě před tím, než se začala profesionálně věnovat hudbě, studovala práva a měla v úmyslu stát se advokátkou v oblasti práv osob se zdravotním postižením.

The Tap Tap zahrají hity z nové desky Noha na kolejích a zbrusu novou písničku Sako. Jako hosté s nimi vystoupí vynikající Ondřej Ruml a pěvecké sbory Puellae cantantes a Canticorum iubilo.

Koncert začne už v 18:00 a osobně se dostaví i svatý Mikuláš s nadílkou pro všechny hodné děti i některé jejich rodiče.

O detailech připravovaného programu The Tap Tap s Gaelynn Lea, Ondřejem Rumlem a dalších hostů budeme informovat.

Více informací naleznete na webu www.thetaptap.cz, www.tapvopere.cz a na FB The Tap Tap

O Gaelynn Lea se více dozvíte na https://violinscratches.com/

Předprodej vstupenek v síti https://goout.net